Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Στους ρυθμούς της μεξικάνικης Ημέρας των Νεκρών μας παρασέρνουν με σούπερ πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης.

Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Είναι η μέρα που σύμφωνα με την μεξικάνικη παράδοση οι νεκροί επιστρέφουν στη γη και οι οικείοι τους τους καλωσορίζουν με λατινοαμερικάνικο πάθος, δίνοντας το σύνθημα για fiesta σε ολόκληρο τον κόσμο. Στους ρυθμούς της Dia de los Muertos μας παρασέρνουν με κεφάτα πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, σαν το «Dos Hermanos» της Κηφισιάς, το «Mamacita» στο κέντρο και τα «Amigos» σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη.

Dos Hermanos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 1

Με live latin μουσική, face painting, μεξικάνικο χορευτικό show με παραδοσιακές στολές και χορευτές αλλά και special cocktails (Los Muertos, Zombie & Kinky Margarita) μας υποδέχεται το all time classic μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς την Πέμπτη 31/10 από τις 8 μ.μ. και μετά. Τρέχει μάλιστα και ειδικός διαγωνισμός με έπαθλο ένα τραπέζι για 4 άτομα.

Mamacita

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 2

Στο κέντρο, το πολύχρωμο «Mamacita» της Απόλλωνος, συντονίζεται στους ρυθμούς της Dia de los Muertos με δύο πάρτι αυτό το σαββατοκύριακο (2 & 3/11), με face painting, live με μεξικάνικα συγκροτήματα αλλά και άφθονα κοκτέιλ για να ανάψει το μεξικάνικο κέφι.

Αmigos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 3

Το μεξικάνικο ζευγάρι των «Amigos» γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών στις 6/11 στη Νέα Σμύρνη και στις 7/11 στη Γλυφάδα με δύο ξεχωριστές βραδιές στις οποίες live salsa, face painting καθώς και η signature Margarita στην ειδική τιμή των €5 έχουν την τιμητική τους.


Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/01/2023

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.