Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Στους ρυθμούς της μεξικάνικης Ημέρας των Νεκρών μας παρασέρνουν με σούπερ πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης.

Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Είναι η μέρα που σύμφωνα με την μεξικάνικη παράδοση οι νεκροί επιστρέφουν στη γη και οι οικείοι τους τους καλωσορίζουν με λατινοαμερικάνικο πάθος, δίνοντας το σύνθημα για fiesta σε ολόκληρο τον κόσμο. Στους ρυθμούς της Dia de los Muertos μας παρασέρνουν με κεφάτα πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, σαν το «Dos Hermanos» της Κηφισιάς, το «Mamacita» στο κέντρο και τα «Amigos» σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη.

Dos Hermanos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 1

Με live latin μουσική, face painting, μεξικάνικο χορευτικό show με παραδοσιακές στολές και χορευτές αλλά και special cocktails (Los Muertos, Zombie & Kinky Margarita) μας υποδέχεται το all time classic μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς την Πέμπτη 31/10 από τις 8 μ.μ. και μετά. Τρέχει μάλιστα και ειδικός διαγωνισμός με έπαθλο ένα τραπέζι για 4 άτομα.

Mamacita

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 2

Στο κέντρο, το πολύχρωμο «Mamacita» της Απόλλωνος, συντονίζεται στους ρυθμούς της Dia de los Muertos με δύο πάρτι αυτό το σαββατοκύριακο (2 & 3/11), με face painting, live με μεξικάνικα συγκροτήματα αλλά και άφθονα κοκτέιλ για να ανάψει το μεξικάνικο κέφι.

Αmigos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 3

Το μεξικάνικο ζευγάρι των «Amigos» γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών στις 6/11 στη Νέα Σμύρνη και στις 7/11 στη Γλυφάδα με δύο ξεχωριστές βραδιές στις οποίες live salsa, face painting καθώς και η signature Margarita στην ειδική τιμή των €5 έχουν την τιμητική τους.


Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Mamacita - Taquería y Coctelería

Απόλλωνος 9Β, Πλάκα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.