Τα ειδικά θεματικά μενού επανέρχονται από καιρού εις καιρόν στο πανέμορφο roof garden του εμβληματικού ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» και σε αυτό που ξεκίνησε μόλις να σερβίρεται η γαρίδα έχει την τιμητική της.
Ο chef de cuisine του εστιατορίου Δημήτρης Μπούτσαλης κυκλώνει δημιουργικά το ευγενές θαλασσινό και το προτείνει μαγειρεμένο σε πέντε διαφορετικές εκδοχές: καρπάτσιο μαριναρισμένο σε χαμομήλι και λεμόνι με τσιπς λαχανικών, τεμπούρα με σαλάτα παντζάρι, ζεστή μαγιονέζα με μανταρίνι αλλά και πέστο από σταμναγκάθι και φέτα, στη σχάρα με σιγομαγειρεμένες αγκινάρες φρικασέ, κάστανα, χόρτα και μυρωδικά, ως γέμιση σε ένα τορτέλι που έρχεται συνοδεία μιας σούπας από κολοκύθι και κάστανο, αρωματισμένης με σπόρους κακάο και τρούφα, καθώς και σε δύο υφές (καρπάτσιο και ψητή) για να γαρνίρει τα σπιτικά ταλιολίνι με αβγοτάραχο και κουμκουάτ.