Shrimp & more στο «GB Roof Garden»

Τα ειδικά θεματικά μενού επανέρχονται από καιρού εις καιρόν στο roof garden της «Μεγάλης Βρεταννίας» και σε αυτό που ξεκίνησε μόλις να σερβίρεται η γαρίδα έχει την τιμητική της.

Shrimp & more στο «GB Roof Garden»

Τα ειδικά θεματικά μενού επανέρχονται από καιρού εις καιρόν στο πανέμορφο roof garden του εμβληματικού ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» και σε αυτό που ξεκίνησε μόλις να σερβίρεται η γαρίδα έχει την τιμητική της.

Ο chef de cuisine του εστιατορίου Δημήτρης Μπούτσαλης κυκλώνει δημιουργικά το ευγενές θαλασσινό και το προτείνει μαγειρεμένο σε πέντε διαφορετικές εκδοχές: καρπάτσιο μαριναρισμένο σε χαμομήλι και λεμόνι με τσιπς λαχανικών, τεμπούρα με σαλάτα παντζάρι, ζεστή μαγιονέζα με μανταρίνι αλλά και πέστο από σταμναγκάθι και φέτα, στη σχάρα με σιγομαγειρεμένες αγκινάρες φρικασέ, κάστανα, χόρτα και μυρωδικά, ως γέμιση σε ένα τορτέλι που έρχεται συνοδεία μιας σούπας από κολοκύθι και κάστανο, αρωματισμένης με σπόρους κακάο και τρούφα, καθώς και σε δύο υφές (καρπάτσιο και ψητή) για να γαρνίρει τα σπιτικά ταλιολίνι με αβγοτάραχο και κουμκουάτ.

Περισσότερες πληροφορίες

GB Roof Garden

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/08/2022

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.

Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.