«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry

Το πρόγραμμα σεμιναρίων και επαγγελματικής καθοδήγησης (mentoring) «Πετυχαίνουμε Μαζί» του METRO Cash & Carry, επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη περσινή χρονιά και αφού ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry

Το πρόγραμμα σεμιναρίων και επαγγελματικής καθοδήγησης (mentoring) «Πετυχαίνουμε Μαζί» του METRO Cash & Carry, επιστρέφει στις 5/11 στην Αθήνα έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη περσινή χρονιά και αφού ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Φέτος το πρόγραμμα θα έχει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μιας και προετοιμαζόμαστε για την αγαπημένη γιορτή του χρόνου. Έτσι, με γενικό τίτλο «Zero Waste Management κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο», έχουν στηθεί ειδικά διαμορφωμένα σεμινάρια για τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης που θα τα παρακολουθήσουν.

«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry - εικόνα 1

Στο επίκεντρο θα βρεθούν θέματα και προβλήματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, ενώ αναγνωρισμένα πρόσωπα του κλάδου θα φροντίσουν να μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες. Στόχος είναι να βελτιωθεί δραστικά το επίπεδο των υπηρεσιών που οφείλουν να προσφέρουν οι επιχειρήσεις, όπως επίσης να εφαρμοστούν διαδικασίες ώστε να διευκολυνθεί η εργασιακή καθημερινότητα.

Οι επαγγελματίες εισηγητές που επιμελούνται τα σεμινάρια είναι οι Ανδρέας Λαγός (Nomad Chef), Ανδρέας Ματθίδης (Sommelier – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων), Σπύρος Κερκύρας (CEO Bar Solutions), Βασίλης Καρκατζούνης (Chief Legal Officer Law Spot).

«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry - εικόνα 2

Το ολοήμερο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 5/11 στο Optima Gastronomy Lab (Πειραιώς 35) και παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε αναλυτικά το πρόγραμμα:

- 09:30 – 10:00 Welcome – Coffee Break – Registration

- 10:00 – 11:15 Περί νομοθεσίας | Βασίλης Καρκατζούνης, Chief Legal Officer Law Spot

- 11:15 – 11:30 Κλήρωση για Mentoring με τον Β. Καρκατζούνη & Coffee Break

- 11:30 – 13:30 Μαγειρεύουμε & δοκιμάζουμε μαζί | Ανδρέας Λαγός, Nomad Chef

- 13:30 - 13:40 Καμία Μερίδα φαγητού χαμένη | Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Ιδρυτικό Μέλος και Διαχειριστής του ΜΠΟΡΟΥΜΕ

- 13:40 – 14:10 Κλήρωση για Mentoring με τον Α. Λαγό & Light Lunch

- 14:10 – 15:30 Οινικοί συνδυασμοί & οινογευσία | Ανδρέας Ματθίδης, Sommelier – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

- 15:30 - 15:45 Κλήρωση για Mentoring με τον Α. Ματθίδη & Coffee Break

- 15:45 – 17:00 Η τέλεια ανάμειξη | Σπύρος Κερκύρας, CEO Bar Solutions & Κλήρωση για Mentoring με τον Σ. Κερκύρα

Το μόνο που απομένει είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο www.metrocashandcarry.gr/mazi άμεσα καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.