«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry

Το πρόγραμμα σεμιναρίων και επαγγελματικής καθοδήγησης (mentoring) «Πετυχαίνουμε Μαζί» του METRO Cash & Carry, επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη περσινή χρονιά και αφού ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry

Το πρόγραμμα σεμιναρίων και επαγγελματικής καθοδήγησης (mentoring) «Πετυχαίνουμε Μαζί» του METRO Cash & Carry, επιστρέφει στις 5/11 στην Αθήνα έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη περσινή χρονιά και αφού ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Φέτος το πρόγραμμα θα έχει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μιας και προετοιμαζόμαστε για την αγαπημένη γιορτή του χρόνου. Έτσι, με γενικό τίτλο «Zero Waste Management κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο», έχουν στηθεί ειδικά διαμορφωμένα σεμινάρια για τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης που θα τα παρακολουθήσουν.

«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry - εικόνα 1

Στο επίκεντρο θα βρεθούν θέματα και προβλήματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, ενώ αναγνωρισμένα πρόσωπα του κλάδου θα φροντίσουν να μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες. Στόχος είναι να βελτιωθεί δραστικά το επίπεδο των υπηρεσιών που οφείλουν να προσφέρουν οι επιχειρήσεις, όπως επίσης να εφαρμοστούν διαδικασίες ώστε να διευκολυνθεί η εργασιακή καθημερινότητα.

Οι επαγγελματίες εισηγητές που επιμελούνται τα σεμινάρια είναι οι Ανδρέας Λαγός (Nomad Chef), Ανδρέας Ματθίδης (Sommelier – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων), Σπύρος Κερκύρας (CEO Bar Solutions), Βασίλης Καρκατζούνης (Chief Legal Officer Law Spot).

«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry - εικόνα 2

Το ολοήμερο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 5/11 στο Optima Gastronomy Lab (Πειραιώς 35) και παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε αναλυτικά το πρόγραμμα:

- 09:30 – 10:00 Welcome – Coffee Break – Registration

- 10:00 – 11:15 Περί νομοθεσίας | Βασίλης Καρκατζούνης, Chief Legal Officer Law Spot

- 11:15 – 11:30 Κλήρωση για Mentoring με τον Β. Καρκατζούνη & Coffee Break

- 11:30 – 13:30 Μαγειρεύουμε & δοκιμάζουμε μαζί | Ανδρέας Λαγός, Nomad Chef

- 13:30 - 13:40 Καμία Μερίδα φαγητού χαμένη | Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Ιδρυτικό Μέλος και Διαχειριστής του ΜΠΟΡΟΥΜΕ

- 13:40 – 14:10 Κλήρωση για Mentoring με τον Α. Λαγό & Light Lunch

- 14:10 – 15:30 Οινικοί συνδυασμοί & οινογευσία | Ανδρέας Ματθίδης, Sommelier – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

- 15:30 - 15:45 Κλήρωση για Mentoring με τον Α. Ματθίδη & Coffee Break

- 15:45 – 17:00 Η τέλεια ανάμειξη | Σπύρος Κερκύρας, CEO Bar Solutions & Κλήρωση για Mentoring με τον Σ. Κερκύρα

Το μόνο που απομένει είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο www.metrocashandcarry.gr/mazi άμεσα καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/07/2025

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.