Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να μας προκαλεί για «τραπεζάκια έξω», το «Κιουζίν» υποδέχεται την πιο ωραία εποχή του χρόνου στον ατμοσφαιρικό του χώρο.

Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και την Αθήνα να μας προκαλεί για «τραπεζάκια έξω», το «Κιουζίν» υποδέχεται την πιο ωραία εποχή του χρόνου στον ατμοσφαιρικό του χώρο, ακριβώς εκεί όπου συναντιούνται οι πιάτσες Συντάγματος, Βουκουρεστίου και Κολωνακίου, με τις μεγάλες τζαμαρίες του ανοιχτές για al fresco παρεΐστικες συνάξεις, με γεύσεις πειραγμένης ελληνικής παράδοσης στο πιάτο.

Καλωσορίζοντας στην κουζίνα της φρέσκα λαχανικά και φρούτα από το μποστάνι της Κρήτης, η ομάδα του «Κιουζίν» κρατά τα ΠΟΠ ελληνικά προϊόντα σταθερά σε πρώτο πλάνο, ενώ στο μενού της πρωταγωνιστούν πάντα οι εποχικές επιλογές, με δημιουργίες στηριγμένες στη διάθεσή της για ανανεωτικά παιχνίδια με την παράδοση.

Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο - εικόνα 1

Σε απόλυτη αρμονία με τη νεο-ρετρό αισθητική της διακόσμησής του, με ταπετσαρίες, σεμεδάκια, φλοράλ μαξιλάρια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες κι ένα ποδήλατο του ’58 να κρέμεται από το ταβάνι, το «Κιουζίν» ξεδιπλώνει οικείες προτάσεις πλουτισμένες με τη σπιρτάδα του αναπάντεχου. Την γκάμα των επιλογών του σταθερού μενού συμπληρώνει πλέον μια μεγάλη επιλογή από δροσερά παγωτά και φρουτένια καλοκαιρινά γλυκά, με vegan, gluten free και low calorie αποτύπωμα – καθότι έχουμε να εμφανιστούμε και στην παραλία!

Περισσότερες πληροφορίες

Κιουζίν

Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
03/12/2025

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.

Καλησπέρα σας, έχετε κάνει "κάποια" κράτηση;

Συνήθως έτσι ξεκινάει η επικοινωνία με το service σε ένα "κάποιο" εστιατόριο της πόλης μας. Μετά ακολουθούν διάφορα. Και καλά, και – δυστυχώς – στραβά…

Τα 1000 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τη La Liste

Ο έγκριτος γαλλικός εστιατορικός θεσμός ξεχωρίζει τους γαστρονομικούς ναούς του τώρα. Ποια ελληνικά σποτ συναντάμε στη φετινή λίστα.

Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025

Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", ανέδειξε για πέμπτη χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού με μια λαμπερή τελετή απονομής την Τετάρτη 26/11 στο "Four Seasons" της Λεμεσού.