Ο Ebbe Vollmer στο «Fuga»

Συνέχεια στα Jam Sessions δίνει ο Δημήτρης Κατριβέσης που υποδέχεται τον διάστερο σεφ για μια βραδιά με τη γεύση του Μεξικό στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Ο Ebbe Vollmer στο «Fuga»

Συνέχεια στα Jam Sessions δίνει ο Δημήτρης Κατριβέσης που υποδέχεται τον διάστερο σεφ Ebbe Vollmer στην κουζίνα του «Fuga». Tην Τετάρτη 29 Μαΐου οι δύο σεφ θα συμπράξουν για τη δημιουργία ενός μενού degustation-φόρος τιμής στην κληρονομιά και τις αυθεντικές γεύσεις του Μεξικό που αγαπούν εξίσου, και θα σερβιριστεί στην boheme ατμόσφαιρα της καλοκαιρινής εκδοχής του εστιατορίου στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Τα μεξικάνικα βολτ θα ανεβάσουν τα signature cocktail του πολυβραβευμένου Αχιλλέα Πλακίδα με βάση την τεκίλα Casamigos. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και το μενού κοστίζει € 80 κατ'άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Fuga

Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.