Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα. Εδώ και λίγο καιρό το τρίτο μέλος της οικογένειας, το «Warehouse Edge» άνοιξε τις πόρτες του στην ανερχόμενη περιοχή γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με μίνιμαλ ατμόσφαιρα και την ίδια αγάπη που έχουν και τα αδερφάκια του για τον καφέ, το φαγητό και το κρασί.

Όσον αφορά το τελευταίο, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα καλιφορνέζικα και εν γένει νεοκοσμίτικα κρασιά, χωρίς να λείπει και ο ελληνικός αμπελώνας, σε μια λίστα με περίπου 100 ετικέτες, οι περισσότερες εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι. Θα τα συνοδεύσετε με τις προτάσεις του σεφ Βασίλη Γεωγλερή που παίζουν σε διάφορα τερέν και περιλαμβάνουν από φιλέτο με σος πιπεριού και ανοιχτή φοκάτσια με αστακό μέχρι κονσομέ κακκαβιάς και στριφτούδια με μπρόκολο και πάστα τρούφας. Πλούσιος κατάλογος πρωινού, single origin καφέδες, κοκτέιλ και premium spirits.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse Edge

Πεισιστράτου 4, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
10/11/2025

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.