Μια vegetarian βραδιά στο «Κιουζίν»

Ένα σπέσιαλ χορτοφαγικό μενού με έμφαση στα μανιτάρια προτείνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.

Μια vegetarian βραδιά στο «Κιουζίν»

Λίγο προτού υποκύψουμε στις μυρωδιές και τις γεύσεις της Τσικνοπέμπτης, ένα σπέσιαλ χορτοφαγικό μενού με έμφαση στα μανιτάρια προτείνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου στις 21/2. Ανάμεσα στις εκλεκτές προτάσεις φιγουράρουν ένα αλλιώτικο σπετζοφάι με πλευρώτους και ποικιλία άγριων μανιταριών, τάρτα με λεμονομανίταρα, μια κρασάτη τηγανιά μανιταριών, μέχρι και «γύρος» από πλευρώτους. Αν, πάλι, αγαπάτε το λάδι τρούφας τότε θα προτιμήσετε τις μακαρούνες Καρπάθου με ραγού μανιταριών. Ειδικά μάλιστα για τους αναγνώστες του αθηνοράματος ισχύει ειδική έκπτωση 10%.

Περισσότερες πληροφορίες

Κιουζίν

Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Alemagou

Ο Θωμάς Μάτσας ζωγραφίζει ελληνικά πάνω στην άμμο της Φτελιάς, στο Νησί των Ανέμων.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.