Για μεζέδες και αποστάγματα στο «Flamingo»

Δύο βραδιές με ενδιαφέροντες μεζέδες και ελληνικά αποστάγματα έχει στα σκαριά το ανοιχτόκαρδο μπαρ του Παγκρατίου.

Για μεζέδες και αποστάγματα στο «Flamingo»

Δύο βραδιές με ενδιαφέροντες μεζέδες και ελληνικά αποστάγματα έχει στα σκαριά το ανοιχτόκαρδο μπαρ του Παγκρατίου, Ευφράνορος και Κρησίλα γωνία. Έτσι, στις 31/1 και 1/2 πλάι στα παλαιωμένα τσίπουρα και τα κρασιά από τα κτήματα Σιγάλα και Βογιατζή και τα οινοποιεία Παπαγιαννάκου, Αϊδαρίνη και Γκιρλέμη θα κυκλοφορούν για νόστιμη παρέα από πρασοπιτάκια με μοσχάρι και σιφνέικα ρεβύθια με κουνέλι στη γάστρα μέχρι φάβα με χταπόδι, σουτζουκάκια σε ψωμάκι και γίγαντες με λουκάνικο Μυκόνου σε τιμές από € 6.5- 7.50.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

08/07/2025

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.