Πρεμιέρα για το «The Str.Eaters»

Το πρώτο food court της Αθήνας βρίσκεται στην πλατεία Καρύτση.

Πρεμιέρα για το «The Str.Eaters»

Από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου το «Str.Eaters» βάζει μπροστά τις μηχανές και μας πάει βόλτα στις γεύσεις του κόσμου, με στάσεις σε Ασία, Αμερική, Μεξικό, Ιταλία, Γαλλία και –φυσικά– Ελλάδα. Με το επίσημο opening θα γνωρίσουμε αυτό το καινούργιο project, που συντονίζει την Αθήνα με την τάση των food courts και απαρτίζεται από οκτώ διαφορετικά food stations. Το καθένα από αυτά πειραματίζεται με ένα υλικό-πρωταγωνιστή: λ.χ. στο Heggllo δοκιμάζουμε ευρωπαϊκές συνταγές με αβγά, στο Crazy Loop πειραγμένες αμερικανικές προτάσεις με κοτόπουλο και πάπια, στο My Fish Fishing ευρηματικές θαλασσινές γεύσεις με έμπνευση από τη Σκανδιναβία και την Ασία, στο We Meat Again άπαιχτο σπιτικό corned beef...

Σημειώστε δε ότι στα εγκαίνια θα παίζουν δυνατές μουσικές αλλά και μια έκθεση με κλασικές Vespa, όπου θα διατίθενται και ιδιαίτερα αξεσουάρ του brand. Στον χαρούμενο και παρεΐστικο χώρο θα τρέχουν συχνά τέτοιες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως επιδείξεις μόδας, εκθέσεις και παραστάσεις.

i Πλατεία Καρύτση 7 | 6980777062

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
06/11/2025

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.