Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall σε συνεργασία με το «αθηνόραμα» σας περιμένει στα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου όλο τον Σεπτέμβριο με μενού που θα σας φτιάξουν την διάθεση και μάλιστα σε ειδικές τιμές.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Το Taste ’n’ Dine ξεκίνησε με γεύσεις καλοκαιριού. Τώρα η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall, σε συνεργασία με το «αθηνόραμα», συνεχίζεται και ολόκληρο τον Σεπτέμβριο με μια ισχυρή δόση Good Mood Food, ό,τι πρέπει δηλαδή για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες μετά τις διακοπές.

Τα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου δημιουργούν μια σειρά από ειδικά μενού, προσανατολισμένα στις γεύσεις και τις ανάγκες της εποχής και της επαναφοράς στην πόλη, και μάλιστα σε ειδικές τιμές. Έτσι λοιπόν η «La Pasteria» προτείνει κάθε Τετάρτη του μήνα όλα τα ζυμαρικά της με έκπτωση 50%. Το «Pastis» έχει δημιουργήσει ένα μενού, το οποίο περιλαμβάνει μια σαλάτα «super food», με κινόα, cranberries και ηλιόσπορους, σολομό σχάρας με πολύχρωμη κινόα καθώς και παγωτό αλμυρή καραμέλα και κοστίζει € 25/άτομο (με ένα ποτήρι λευκό κρασί).

Στην ίδια λογική κινούνται και το «Πρυτανείον Gold» και το «Wagamama»: στο set menu (€ 30 ανά άτομο) του πρώτου σάς περιμένουν σπιτικά καπνισμένος σολομός με μελιτζανοσαλάτα, ριζότο με πορτσίνι και κρέμα τρούφας, φιλέτο χοιρινού γεμιστό με προβολόνε κι ένα τιραμισού και σε εκείνο του δεύτερου (€ 16,90) ένα ασιατικό ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο –το δημοφιλές chicken katsu curry π.χ. ή τα yakisoba με κοτόπουλο, γαρίδες, αβγό και λαχανικά– και μια τάρτα με yuzu, με γλυκό βατόμουρο και φρέσκια μέντα. Διαβάστε περισσότερα στο www.tastendine.gr.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Pasteria (la)

Λεωφ. Κηφισίας 37Α (Golden Hall, 2ος ορ.), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι νόστιμο συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Fuga

H σεφ Yuka Aoyama σε υποδέχεται για 4 βραδιές, με 2 μενού, σε 1 αξέχαστη εμπειρία, στον Κήπο του Μεγάρου.

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.