Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove»

Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove»

Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove» - εικόνα 1
O executive chef της Μοet & Chandon Marco Fadiga

Στην εμβληματική Dom Pérignon αφιερώνεται η Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο «Daios Cove Luxury Resort & Villas» στην Κρήτη. Η γεμάτη πολύτιμες φυσαλίδες βραδιά στο πολυτελές resort του Αγίου Νικολάου θα ξεκινήσει με ένα master class, μέσω του οποίου ο καταξιωμένος σομελιέ και πρέσβης της Moët & Chandon στην Ελλάδα Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της vintage σαμπάνιας.

Στο ξεχωριστό δείπνο που θα ακολουθήσει ο εδώ και δύο χρόνια executive chef του οίκου Moët & Chandon Marco Fadiga, σε συνεργασία με τον executive chef του «Daios Cove» Στέφανο Λαυρενίδη και τον σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο «Οcean Restaurant» Δήμο Μπαλόπουλο, θα δημιουργήσουν τα πιάτα που θα «ζευγαρώσουν» με τις φινετσάτες σαμπάνιες διαφορετικών εσοδειών που θα δοκιμαστούν, βάζοντας δίπλα στις Dom Pérignon vintage 2009, 2006 και 2004, καθώς και στην Dom Pérignon P2 2000, σιτσιλιάνικη «γρανίτα» με αμύγδαλο και χαβιάρι, αστακό με ανανά και κίτρινο κάρι, μπαρμπούνι με αφρό μαύρης τρούφας και σορμπέ από όσμανθο.

Το κόστος συμμετοχής στα Dom Pérignon Masterclass & Dinner είναι 279€ / άτομο.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove» - εικόνα 2
O Στέφανος Λαυρενίδης και o Δήμος Μπαλόπουλος

i Daios Cove Luxury Resort and Villas | Άγιος Νικόλαος, Κρήτη | 2841062600 | www.daioscove.com | info@daioscove.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/12/2025

Καλησπέρα σας, έχετε κάνει "κάποια" κράτηση;

Συνήθως έτσι ξεκινάει η επικοινωνία με το service σε ένα "κάποιο" εστιατόριο της πόλης μας. Μετά ακολουθούν διάφορα. Και καλά, και – δυστυχώς – στραβά…

Τα 1000 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τη La Liste

Ο έγκριτος γαλλικός εστιατορικός θεσμός ξεχωρίζει τους γαστρονομικούς ναούς του τώρα. Ποια ελληνικά σποτ συναντάμε στη φετινή λίστα.

Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025

Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", ανέδειξε για πέμπτη χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού με μια λαμπερή τελετή απονομής την Τετάρτη 26/11 στο "Four Seasons" της Λεμεσού.

Ένα μητροπολιτικό bar restaurant με ελληνική ψυχή στον Πειραιά

Προορισμός εκλεκτής καλοφαγίας για όσους βολτάρουν στο μεγάλο λιμάνι.