3 σενάρια για ποτό και φαγητό... πρώτο τραπέζι Μουντιάλ

Με τα ζευγάρια των προημιτελικών να έχουν πια ξεκαθαρίσει ακόμη και όσοι έχετε καταφέρει να αποφύγετε ως τώρα τα τηλεοπτικά γήπεδα όσο προχωράμε προς τον τελικό δύσκολα θα αντισταθείτε.

3 σενάρια για ποτό και φαγητό... πρώτο τραπέζι Μουντιάλ

Με τα ζευγάρια των προημιτελικών να έχουν πια ξεκαθαρίσει, ακόμη και όσοι έχετε καταφέρει να αποφύγετε ως τώρα τα τηλεοπτικά γήπεδα όσο προχωράμε προς τον τελικό δύσκολα θα αντισταθείτε. Ειδικά όταν μπορείτε να λοξοκοιτάζετε και την Ακρόπολη ή να... κλείσετε τον ήχο!

…στα ξενοδοχεία «Divani»

3 σενάρια για ποτό και φαγητό... πρώτο τραπέζι Μουντιάλ - εικόνα 1

Τι λέτε για μια βεράντα με θέα στη θάλασσα; Μια αναπαυτική πολυθρόνα σε ένα στιλάτο σαλόνι στο κέντρο της πόλης; Ο όμιλος ξενοδοχείων Διβάνη έχει διαμορφώσει στα «Divani Caravel», «Divani Acropolis Palace» και «Divani Apollon Palace & Thalasso» άνετα, πολυτελή lounges με μεγάλες οθόνες, με υψηλές προδιαγραφές, σε ανοιχτό link με τα δώδεκα γήπεδα της Ρωσίας.

…στο «Buffalo Wings & Rings»

3 σενάρια για ποτό και φαγητό... πρώτο τραπέζι Μουντιάλ - εικόνα 2

Με 31 οθόνες led, το αμερικανικό sports restaurant, που ήρθε πρόσφατα και στα μέρη μας, είναι το πλέον κατάλληλο σημείο για να δείτε το Μουντιάλ δοκιμάζοντας τις περίφημες φτερούγες κοτόπουλου σε άπειρες παραλλαγές, τα μπέργκερ, τα tacos και βάζοντας δίπλα τους lime Margaritas και άλλα πολλά κοκτέιλ.

…στο «Bios»

3 σενάρια για ποτό και φαγητό... πρώτο τραπέζι Μουντιάλ - εικόνα 3

Η ταράτσα του πολυχώρου της Πειραιώς μεταδίδει όλα τα βραδινά παιχνίδια του 21ου Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου με ποτό ή μπίρα, ποπκόρν και με αληθινό ήχο για όποιον θέλει, μέσα από την πλατφόρμα των ασύρματων ακουστικών Sssh! Silent Sound Show – η χρήση τους είναι δωρεάν. Ενδιάμεσα χαζεύετε κι Ακρόπολη.

Περισσότερες πληροφορίες

Bios

Πειραιώς 84
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.