Η παραδοσιακή πλευρά του «Tudor Hall» σ’ ένα μενού

Στην ειδική κάρτα Greek Bites, που «τρέχει» μέχρι τα μέσα του μήνα στο εστιατόριο του «King George», οι πατροπαράδοτες γεύσεις της Ελλάδας έχουν την τιμητική τους.

Η παραδοσιακή πλευρά του «Tudor Hall» σ’ ένα μενού

Στην ειδική κάρτα Greek Bites, που «τρέχει» μέχρι τα μέσα του μήνα στο εστιατόριο του «King George», οι πατροπαράδοτες γεύσεις της Ελλάδας έχουν την τιμητική τους.

Η παραδοσιακή πλευρά του «Tudor Hall» σ’ ένα μενού - εικόνα 1
Αρνίσιες μπουκιές με μπούκοβο και σπιτικές πίτες

Η κουζίνα του χρυσοσκουφάτου εστιατορίου του «King George» είναι εκφραστική, δημιουργική, με θαυμαστή λεπτότητα και άρτια τεχνική. Και, κυρίως, βαθιά ελληνική. Το νέο θεματικό μενού του ταλαντούχου σεφ του «Tudor Hall» Αλέξανδρου Κοσκινά, το οποίο τιτλοφορείται Greek bites και σερβίρεται μεσημέρι και βράδυ μέχρι τις 15/7, πατάει γερά στις παραδόσεις της Ελλάδας, κι είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε τους κολοκυθοκεφτέδες στα καλύτερά τους, συνεχίζοντας με αρνίσιες μπουκιές με μπούκοβο και σπιτικές πίτες ή μοσχαρίσια κεφτεδάκια με χυλοπίτες και σπετσερικό (μια πινελιά της κερκυραϊκής καταγωγής του) ή, αν προτιμήσετε θαλασσινή ρότα, τηγανητούς ψαροκεφτέδες με λευκή ταραμοσαλάτα και πίκλες κρεμμυδιού και γιουβαρλάκια ροφού και γαρίδας με ρύζι και λαχανικά αβγολέμονο.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι νόστιμο συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Fuga

H σεφ Yuka Aoyama σε υποδέχεται για 4 βραδιές, με 2 μενού, σε 1 αξέχαστη εμπειρία, στον Κήπο του Μεγάρου.

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.