Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον»

Το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία από το Σεπτέμβριο δεν θα είναι ένα αλλά… δύο.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον»

Το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία από το Σεπτέμβριο δεν θα είναι ένα αλλά… δύο.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον» - εικόνα 1
Ο κήπος του «Όμικρον»

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου ανάμεσα στους φοίνικες, τα λουλούδια και τα παρτέρια με τα μυρωδικά, θα χαρείτε τον παιχνιδιάρικο κύβο του Ρούμπικ που ο Μίλτος Αρμένης έχει φτιάξει με κύβους από καρπούζι και πανακότα φέτας, «χαβιάρι» μπαλσάμικου, λάδι δυόσμου και κρεμμύδι, το μπουρδέτο με τσιπούρα, τα ντάμπλινγκ παστιτσάδας και τον γύρο προβατίνας «αλλιώς». Μετά όμως το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο θα κλείσει, για να ανασχεδιαστεί πλήρως και να επιστρέψει ανανεωμένο τόσο στιλιστικά όσο και γευστικά.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον» - εικόνα 2
Ο Μίλτος Αρμένης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξανανοίξει τις πόρτες του, ο χώρος της Νέας Ερυθραίας θα κινείται σε δύο διαφορετικούς άξονες: πέρα από το «Όμικρον», το οποίο θα συνεχίσει στη δημιουργική λογική που του χάρισε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2018, εξελίσσοντας την κουζίνα του, θα δημιουργηθεί και ένα tapas bar όπου ο ταλαντούχος Ισπανοκερκυραίος σεφ θα συνδυάζει σε ισπανικά τάπας και ελληνικούς μεζέδες, με το καινούργιο concept να συμπληρώνουν τυριά από την Ιβηρική και από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Στην ουσία μιλάμε για δύο αυτόνομους χώρους με χωριστές εισόδους, καθένας από τους οποίους θα έχει και το κομμάτι κήπου που του αναλογεί – περιμένουμε να τους δούμε λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.