Μια «Αγορά» στην αθηναϊκή ριβιέρα

Ένα «αδερφάκι» ακριβώς πάνω στο κύμα απέκτησαν πρόσφατα το «Αγορά Select» και το κρεατοπυρηνικό «Βεντήρη Roast House» των Ιλισίων.

Μια «Αγορά» στην αθηναϊκή ριβιέρα

Ένα «αδερφάκι» ακριβώς πάνω στο κύμα απέκτησαν πρόσφατα το «Αγορά Select» και το κρεατοπυρηνικό­ «Βεντήρη Roast House» των Ιλισίων. Λευκοντυμένο, διακοσμημένο σε νησιώτικο στιλ και με all day χαρακτήρα, το «Αγορά Riviera» του Θύμιου Κουτσούμπα, το οποίο άνοιξε πρόσφατα­ στην ιδιαίτερα κινητική φέτος το καλοκαίρι Βουλιαγμένη, δανείζεται στοιχεία και των δύο παραπάνω γευστικών concepts, κάνει όμως και τα... δικά του. Αυτό σημαίνει ότι η κουζίνα του προτείνει από φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια ή μια παρτίδα κολοκυθοκεφτέδες μέχρι γύρο­ σουβλάκι τόνου και λινγκουίνι­ με θαλασσινά και μαύρο ριζότο με λαβράκι αλλά και κεμπάπ νεροβούβαλου, μπέργκερ, πικάνια ή ένα rib eye δύο βήματα από τη θάλασσα. Μείνετε συντονισμένοι, σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.