Ένα «TranzistoRaki» για εκλεκτούς μεζέδες

Φιλικό μεζέ bar, απλό, προσεγμένο και συντονισμένο στη συχνότητα του ούζου, του τσίπουρου και των μεζεδολιχουδιών.

Ένα «TranzistoRaki» για εκλεκτούς μεζέδες

Μπορεί για άλλους το τρανζίστορ να παίζει τα αμερικάνικα, όμως για μια παρέα στα βόρεια η συχνότητα είναι αρκετά διαφορετική. Πιστό στην παραδοσιακή αισθητική του σύγχρονου καφενείου και τη φινετσάτη γοητεία του απλού πλην προσεγμένου, το «TranzistoRaki», το φιλικό μεζέ bar στο Μαρούσι με τα τραπεζάκια στην καταπράσινη Πλατεία Ηρώων, έχει να προτείνει αρκετές value for money μεζεδολιχουδιές, με πάμπολλα ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ να φιγουράρουν στις συνταγές του: ριζότο παντζαριού με σχοινόπρασο και κοπανιστή Τήνου, μελιτζανοσαλάτα με καπνιστή πέστροφα Ορχομενού, φακοσαλάτα με χειροποίητη παστή λακέρδα, και όχι μόνο.

Ένα «TranzistoRaki» για εκλεκτούς μεζέδες - εικόνα 1

Ιδανική συνοδεία, φυσικά, για όλα αυτά το ούζο και το τσίπουρο – το μαγαζί διαθέτει 60 (plus) ετικέτες και από τα δύο! Στα bonus, τα βράδια έχουν γεύση πρωτότυπων κοκτέιλ με βάση τα παραδοσιακά ελληνικά αποστάγματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.