Ένα «TranzistoRaki» για εκλεκτούς μεζέδες

Φιλικό μεζέ bar, απλό, προσεγμένο και συντονισμένο στη συχνότητα του ούζου, του τσίπουρου και των μεζεδολιχουδιών.

Ένα «TranzistoRaki» για εκλεκτούς μεζέδες

Μπορεί για άλλους το τρανζίστορ να παίζει τα αμερικάνικα, όμως για μια παρέα στα βόρεια η συχνότητα είναι αρκετά διαφορετική. Πιστό στην παραδοσιακή αισθητική του σύγχρονου καφενείου και τη φινετσάτη γοητεία του απλού πλην προσεγμένου, το «TranzistoRaki», το φιλικό μεζέ bar στο Μαρούσι με τα τραπεζάκια στην καταπράσινη Πλατεία Ηρώων, έχει να προτείνει αρκετές value for money μεζεδολιχουδιές, με πάμπολλα ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ να φιγουράρουν στις συνταγές του: ριζότο παντζαριού με σχοινόπρασο και κοπανιστή Τήνου, μελιτζανοσαλάτα με καπνιστή πέστροφα Ορχομενού, φακοσαλάτα με χειροποίητη παστή λακέρδα, και όχι μόνο.

Ένα «TranzistoRaki» για εκλεκτούς μεζέδες - εικόνα 1

Ιδανική συνοδεία, φυσικά, για όλα αυτά το ούζο και το τσίπουρο – το μαγαζί διαθέτει 60 (plus) ετικέτες και από τα δύο! Στα bonus, τα βράδια έχουν γεύση πρωτότυπων κοκτέιλ με βάση τα παραδοσιακά ελληνικά αποστάγματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.