Το «Chefi» το νέο του γευστικό concept το ψήνει στο... grill

Στο καινούργιο μενού πρωταγωνιστούν κοτόπουλο, μπιφτέκια, μπέργκερ, spare ribs, χοιρινές μπριζόλες και μοσχαρίσιες γάλακτος, rib eye...

Το «Chefi» το νέο του γευστικό concept το ψήνει στο... grill

Έχοντας ήδη κλείσει τέσσερα χρόνια λειτουργίας στο Χαλάνδρι, το «Chefi the Restaurant» αλλάζει το γευστικό του προφίλ. Στο πάντα κομψό εστιατόριο με τον καταπράσινο κήπο που μοσχοβολάει νυχτολούλουδο, η ομάδα κάνει στροφή προς το grill: στο καινούργιο μενού πρωταγωνιστούν κοτόπουλο, μπιφτέκια, μπέργκερ, spare ribs, χοιρινές μπριζόλες και μοσχαρίσιες γάλακτος, rib eye και φιλέτα, με τις απαραίτητες συνοδευτικές σάλτσες και τραγανές τηγανητές πατάτες με… απεριόριστο refill. Μαζί τους, στο κρεατοπυρηνικό, προσιτό αυτό σενάριο που κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, θα βρείτε και κάποια πιάτα που έχουν κάνει μεγάλο σουξέ αντανακλώντας τη δημιουργική fusion πλευρά της κουζίνας, όπως το πλούσιο ριζότο-χωριάτικη σαλάτα ή πιο εξωτικός ο σολομός με σος μάνγκο-σόγιας, ενώ σταθερά στη θέση τους παραμένουν και γλυκά όπως η lemon pie με μπισκότo Οreo και αφράτη μαρέγκα ή το μιλφέιγ με κρέμα πορτοκάλι και φρούτα του δάσους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.