Ραντεβού στην (δική μας) Brew Str.

Αυτή η μικρή κάβα, αφιερωμένη στη μικροζυθοποιία, που ξεφύτρωσε στο κέντρο της πόλης, σου 'χει από ντόπιους gipsy brewers μέχρι craft μπίρες από τον ευρωπαϊκό Βορρά.

Ραντεβού στην (δική μας) Brew Str.

Μια μικρή κάβα αφιερωμένη σε μπίρες μικροζυθοποιίας ξεφύτρωσε πριν από μερικές μέρες ανάμεσα στο Σύνταγμα και την Πλάκα. Τα μεταλλικά ράφια του «Brew Str.», που έστησε ο Γιώργος Τσιώλης στην οδό Νίκης είναι στολισμένα με μπίρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στους ντόπιους gipsy brewers (η νομαδική ζυθοποίηση είναι και εδώ φαινόμενο που απλώνει ρίζες εν κινήσει) αλλά και ετικέτες επιλεγμένων microbreweries από τη Βρετανία, τη Δανία, τη Σουηδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Αμερική. Το πιο ωραίο είναι ότι έχει διαμορφώσει μια γωνιά έξω με πάγκους και σκαμπό, ούτως ώστε τις craft μπίρες που προτείνει να μπορείς να τις πιεις και επιτόπου, παγωμένες, σε πλαστικό ποτήρι.

Είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και ήδη ετοιμάζεται για τις πρώτες του γευσιγνωσίες.

Νίκης 50 Α, κέντρο, 2111116760.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.