Re-opening για το «Matsuhisa Athens»

Η αθηναϊκή πρεσβεία του Nobuyuki Matsuhisa ξανανοίγει τις πόρτες της με νέο head chef κι ένα καινούργιο... βυθισμένο μπαρ. Λεπτομέρειες εντός.

Re-opening για το «Matsuhisa Athens»

Μπορεί τα αποκαλυπτήρια των ανακαινισμένων ξενοδοχείων της «Four Seasons» στον Αστέρα Βουλιαγμένης να καθυστερούν λίγο ακόμη, η αθηναϊκή πρεσβεία του Nobuyuki Matsuhisa, όμως, ξανανοίγει τις πόρτες της στις 24 Μαΐου. Head chef έχει αναλάβει ο Νίκος Σκαμνάκης, o οποίος έχει δουλέψει νωρίτερα στα «Matsuhisa» της Μυκόνου και του Σεν Μόριτζ, sushi chef παραμένει ο Τόνυ Βρατσάνος, και το καινούργιο γωνιακό «βυθισμένο» μπαρ, το οποίο λέγεται «Umi» («θάλασσα» στα ιαπωνικά), κι είναι το highlight του ανανεωμένου εξωτερικού ντεκ, ακούγεται ιδανικό σποτ για να δοκιμάσει κανείς τα καινούργια κοκτέιλ του Χάρη Γεωργόπουλου. DJs θα εναλλάσσονται στην κονσόλα κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η ατζέντα της θερινής σεζόν προβλέπεται πλούσια: έπονται ιδιαίτερα κοκτεϊλικά και γευστικά happenings, με αναμενόμενο… κρεσέντο τον Σεπτέμβριο που το «Matsuhisa» θα γιορτάσει μία δεκαετία παρουσίας στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.