Re-opening για το «Matsuhisa Athens»

Η αθηναϊκή πρεσβεία του Nobuyuki Matsuhisa ξανανοίγει τις πόρτες της με νέο head chef κι ένα καινούργιο... βυθισμένο μπαρ. Λεπτομέρειες εντός.

Re-opening για το «Matsuhisa Athens»

Μπορεί τα αποκαλυπτήρια των ανακαινισμένων ξενοδοχείων της «Four Seasons» στον Αστέρα Βουλιαγμένης να καθυστερούν λίγο ακόμη, η αθηναϊκή πρεσβεία του Nobuyuki Matsuhisa, όμως, ξανανοίγει τις πόρτες της στις 24 Μαΐου. Head chef έχει αναλάβει ο Νίκος Σκαμνάκης, o οποίος έχει δουλέψει νωρίτερα στα «Matsuhisa» της Μυκόνου και του Σεν Μόριτζ, sushi chef παραμένει ο Τόνυ Βρατσάνος, και το καινούργιο γωνιακό «βυθισμένο» μπαρ, το οποίο λέγεται «Umi» («θάλασσα» στα ιαπωνικά), κι είναι το highlight του ανανεωμένου εξωτερικού ντεκ, ακούγεται ιδανικό σποτ για να δοκιμάσει κανείς τα καινούργια κοκτέιλ του Χάρη Γεωργόπουλου. DJs θα εναλλάσσονται στην κονσόλα κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η ατζέντα της θερινής σεζόν προβλέπεται πλούσια: έπονται ιδιαίτερα κοκτεϊλικά και γευστικά happenings, με αναμενόμενο… κρεσέντο τον Σεπτέμβριο που το «Matsuhisa» θα γιορτάσει μία δεκαετία παρουσίας στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Botrini’s: Τι παίζει φέτος σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Ο Έκτορας Μποτρίνι γυρίζει σελίδα στο αθηναϊκό του εστιατόριο έχοντας πλέον δίπλα του τον ταλαντούχο σεφ Ηλία Ντούκα. Αναθεωρημένες εμβληματικές σπεσιαλιτέ και ολοκαίνουργιες που συναρπάζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
17/01/2026

AbraOvata: Τα Σαββατοκύριακα τρώμε ράμεν στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Κάθε ΣΚ, το γοητευτικό εστιατόριο στο προνομιακό location των νοτίων προαστίων, σερβίρει 'σούπα' με τη δική του φιλοσοφία.

Το νέο Artisanal είναι ο ορισμός του fine comfort

Ο βραβευμένος σεφ (και εστιάτορας, πια) Γιάννης Παρίκος επανασυστήνει στο κοινό το αγαπημένο σποτ των ΒΠ, με μια κουζίνα βαθιάς νοστιμιάς και αυτοπεποίθησης.

Μερικά από τα πιο 'exotic' εστιατόρια της Αθήνας

Ιαπωνία και fusion, Ταϊλάνδη και dim sum, καθώς και μπόλικες ακόμη γαστρονομικές κουλτούρες εμπλουτίζουν τον αθηναϊκό ευ τρώγειν χάρτη.

Ένας Φλάρος άρχισε να καπνίζει στο Παγκράτι

Η σιφνέικη καμινάδα έδωσε τ΄όνομα της στο νέο "élevé καφενείο" που μόλις άναψε τις φωτιές του στη Δαμάρεως, διευρύνοντας τον γαστρονομικό χάρτη του Παγκρατίου.

Τα new classics εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας

Μαγαζιά που έχουν σβήσει 10 κεράκια στην τούρτα της ζωής τους αλλά μοιάζουν να βρίσκονταν από πάντα στο ίδιο σημείο της πόλης, προσφέροντας εξαίρετη φιλοξενία και νόστιμα πράγματα σε πιάτα και ποτήρια.

Botrini’s Athens

Ο Έκτορας Μποτρίνι γυρίζει σελίδα στο αθηναϊκό του εστιατόριο έχοντας πλέον δίπλα του τον ταλαντούχο σεφ Ηλία Ντούκα. Αναθεωρημένες εμβληματικές σπεσιαλιτέ και ολοκαίνουργιες που συναρπάζουν.