Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο

Το «Aventador Prime Meat House» που μόλις άνοιξε στα Μελίσσια, παίζει σε πολλά ταμπλό.

Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο

Το «Aventador Prime Meat House» που μόλις άνοιξε στα Μελίσσια, παίζει σε πολλά ταμπλό.

Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο - εικόνα 1

Πλούσιος σε προτάσεις ο σύγχρονος πολυχώρος που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στη Λεωφόρο Πεντέλης. Δραστήριο από το πρωί, το «Aventador Prime Meat House» προτείνει φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ των Handpickers Coffee roasters, ροφήματα και σνακ στο «Coffee Gi». Η συνέχεια γράφεται σε κρεατικό τερέν στο εστιατόριο «Τhe Cellar Hοuse», με οσομπούκο μοσχίδας στην κατσαρόλα με οσπριάδα, παραδοσιακά ζυμαρικά βουτύρου με guanciale, βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, σπαλαμπριζόλα από ισπανική Rubia Gallega και Kobe beef. Το μενού που επιμελείται ο έμπειρος σεφ Γιάννης Στανίτσας, αξιοποιώντας διαφορετικές κοπές/σιτέματα και συνδυάζοντας ελληνικά και μεσογειακά στοιχεία, κάνει διαδρομές μεταξύ κατσαρόλας, rotisserie και ξυλόφουρνου. Το concept συμπληρώνει το κρεοπωλείο-delicatessen «Φάρμα Κατερίνα», απ’ όπου μπορείς να προμηθευτείς κρεατικά για το σπίτι – αν το επιθυμείτε, μάλιστα, τα ψήνουν επιτόπου στη γωνιά «Real Grill». Από ό,τι μάθαμε ετοιμάζεται και το roof top του χώρου, που θα συνδυάζει φαγητό κι ιδιαίτερα κοκτέιλ.

Λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια, 2182189436-8.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.