Στην τελική ευθεία το «Parko.ATH»

Τι «μαγειρεύεται» στο Πάρκο Ελευθερίας; Πρώτες πληροφορίες για το στιλ της κουζίνας και του μπαρ του νέου bar-restaurant που αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Στην τελική ευθεία το «Parko.ATH»

Τι «μαγειρεύεται» στο Πάρκο Ελευθερίας; Πρώτες πληροφορίες για το στιλ της κουζίνας και του μπαρ του νέου bar-restaurant που αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Στην τελική ευθεία το «Parko.ATH» - εικόνα 1

Ένα νέο all day bar-restaurant είναι στα σκαριά στο Πάρκο Ελευθερίας. Σε ομολογουμένως καταπράσινο πόστο, το υπό... κατασκευή αυτή τη στιγμή που μιλάμε «Parko.ATH» αντλεί έμπνευση από το αποικιακό στιλ –μάθαμε για ένα πολυέλαιο που θα… απλώνει ρίζες από το ταβάνι, για να καταλήξει σε λουλούδια, καναπέδες με ψιλές ρίγες και πλεκτές πολυθρόνες– και θα προτείνει πιάτα σύγχρονα, ελληνο-μεσογειακής λογικής, με κάποιες εξωτικές νότες, ενώ το μεσημέρι θα σερβίρονται και μαγειρευτά. Την κουζίνα έχει αναλάβει η Έφη Γιαλούση και το μπαρ ο Νίκος Μαούνης. Δεν θα λείπουν οι ιδέες για pairing φαγητού τόσο με τα signature Colonial Cocktails όσο και με κρασί, με τη λίστα να διατρέχει τον ελληνικό αμπελώνα, μη παραλείποντας και κάποιες διεθνείς ετικέτες και φροντίζοντας να δίνει αρκετές επιλογές και σε ποτήρι. Εκεί θα μας δίνει ραντεβού και η γνώριμη πάβλοβα της Έφης, σε πολλές εκδοχές, την οποία θα μπορείς να την χαρείς επιτόπου, θα μπορείς όμως και να την πάρεις μαζί σου. Tο opening προβλέπεται για τα μέσα Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.