To «Winter Garden» βάφεται... ροζέ

Και ρίχνει τους προβολείς σε μια οινική κατηγορία που χτίζει μια δροσερή γέφυρα ανάμεσα στα κόκκινα και τα λευκά.

To «Winter Garden» βάφεται... ροζέ

Στο νέο του αφιέρωμα­ το «Winter Garden» ρίχνει τους προβολείς­ σε μια οινική­ κατηγορία που, εξελίσσοντας κλασικά και αποκαλύπτοντας νέα στιλ, ανεβαίνει ραγδαία στις παγκόσμιες αγορές και χτίζει μια δροσερή γέφυρα ανάμεσα στα κόκκινα και τα λευκά. Για το «Αlmost Red» ο σομελιέ της «Μεγάλης Βρεταννίας» Ευάγγελος Ψωφίδης έχει επιλέξει ελληνικά, γαλλικά και ισπανικά ροζέ κρασιά, τα οποία εμφανίζονται καθένα με το συνοδευτικό­ του: αφρώδες Αmalia του Τσέλεπου με τόνο τατάκι, L’esprit du lac του Κτήματος Κυρ Γιάννη με ένα ραβιόλι με σιγομαγειρεμένο αρνί και καπνιστή ντομάτα... Τα ντουέτα κινούνται μεταξύ­ € 10 και € 14, με εξαίρεση τη σαμπανιζέ περίπτωση μιας ροζέ Veuve Cliquot που έχει για παρτενέρ ένα μπούτι πάπιας κονφί με πολέντα και κόκκινα φρούτα στα € 24. Μέχρι τις 6/3, 5-11 μ.μ.

Βασιλέως Γεωργίου 1, Σύνταγμα, 2103330000.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.