
Το «The Cellar», το ολοκαίνουργιο «κρυφό» εστιατόριο κρέατος στον υπόγειο χώρο κάτω από το Fresh της Λεωφ. Συγγρού, με επικεφαλής της κουζίνας τον έμπειρο σεφ Μιχάλη Μερζένη (νωρίτερα στο «Dry & Raw by Drakoulis»), έχει high end αισθητική με gothic υπαινιγμούς, κεριά και φωτισμό από λάμπες νέον, τραπέζια μοναστηριακά, σε ύφος αστικής τραπεζαρίας του ’50, και σύγχρονο minimal design. Βασικό στοιχείο τα ατελείωτα ράφια με φιάλες που καλύπτουν ολόκληρο τον έναν τοίχο.
Στο σχετικά μικρό κατάλογο τα ορεκτικά αντλούν υλικό και από τη θάλασσα, με πιάτα όπως το σεβίτσε αστακού με κουμκουάτ, jalapenos, κόλιαντρο και λάιμ αλλά και τα χτένια με μαρμελάδα jamon και θυμάρι, ενώ στα κυρίως μάς περιμένουν μπέργκερ, φιλέτο Black Angus, tomahawk από Wagyu καθώς και στήθος πάπιας με μαρμελάδα πορτοκάλι και τζίντζερ. Εντυπωσιακή η μικρή wine list με πολύτιμες σαμπάνιες, επιλεγμένους premium οίνους από τη Βουργουνδία και το Μπορντό καθώς κι ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα. Στο ισόγειο λειτουργεί speakeasy bar, όπου προσφέρονται κρασί με το ποτήρι αλλά και γλυκά από το Fresh.
Λεωφ. Συγγρού 96, Φιξ, 6936124030.