Κρέας με... speakeasy

Το «The Cellar», ένα «κρυφό» κρεατο-κεντρικό εστιατόριο με high end αισθητική, μόλις ήρθε να προστεθεί στο γευστικό μωσαϊκό της πόλης.

Κρέας με... speakeasy

Το «The Cellar», το ολοκαίνουργιο «κρυφό» εστιατόριο κρέατος στον υπόγειο χώρο κάτω από το Fresh της Λεωφ. Συγγρού, με επικεφαλής της κουζίνας τον έμπειρο σεφ Μιχάλη Μερζένη (νωρίτερα στο «Dry & Raw by Drakoulis»), έχει high end αισθητική με gothic υπαινιγμούς, κεριά και φωτισμό από λάμπες νέον, τραπέζια μοναστηριακά, σε ύφος αστικής τραπεζαρίας του ’50, και σύγχρονο minimal design. Βασικό στοιχείο τα ατελείωτα ράφια με φιάλες που καλύπτουν ολόκληρο τον έναν τοίχο.

Στο σχετικά μικρό κατάλογο τα ορεκτικά αντλούν υλικό και από τη θάλασσα, με πιάτα όπως το σεβίτσε αστακού με κουμκουάτ, jalapenos, κόλιαντρο και λάιμ αλλά και τα χτένια με μαρμελάδα jamon και θυμάρι, ενώ στα κυρίως μάς περιμένουν μπέργκερ, φιλέτο Black Angus, tomahawk από Wagyu καθώς και στήθος πάπιας με μαρμελάδα πορτοκάλι και τζίντζερ. Εντυπωσιακή η μικρή wine list με πολύτιμες σαμπάνιες, επιλεγμένους premium οίνους από τη Βουργουνδία και το Μπορντό καθώς κι ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα. Στο ισόγειο λειτουργεί speakeasy bar, όπου προσφέρονται κρασί με το ποτήρι αλλά και γλυκά από το Fresh.

Λεωφ. Συγγρού 96, Φιξ, 6936124030.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Από τα μεσημέρια των 80s στα βράδια του σήμερα: Το 'Παραδοσιακό Καφενείο' επιστρέφει στο Κολωνάκι

Σαράντα παρά δύο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το "Καφενείο" επανέρχεται ανανεωμένο, γράφοντας μια καινούρια σελίδα στην πορεία του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/09/2025

Στο 'Ami' θα ξαναμάθεις ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει ένα νέο μενού με ιταλιάνικη φινέτσα και εποχικότητα.

Πώς θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας σε ειδικά μενού με εξαιρετικές τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.