Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο «AthensWas»

Αναλαμβάνει executive chef του ξενοδοχείου και ξεκινάει να διαμορφώνει το νέο του γευστικό προφίλ.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο «AthensWas»

Αναλαμβάνει executive chef του ξενοδοχείου και ξεκινάει να διαμορφώνει το νέο του γευστικό προφίλ.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο «AthensWas» - εικόνα 1

Σε νέο μήκος κύματος θα κινείται σε λίγο καιρό η κουζίνα του «Sense» στον τελευταίο όροφο του «AthensWas». Τον Θοδωρή Παπανικολάου διαδέχεται ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει αποσπάσει στο παρελθόν Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας κι εδώ κι ένα χρόνο έχει την επιμέλεια του εστιατορίου «Mazi» στο Κένσινγκτον του Λονδίνου. Ο νέος executive chef του ξενοδοχείου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα ξεκινήσει άμεσα να διαμορφώνει το νέο μενού εντάσσοντας σταδιακά καινούργια πιάτα στο γνώριμο στιλ του, που ακροβατεί ανάμεσα στη φινέτσα και στο ρουστίκ. Η πρεμιέρα της νέας κουζίνας που θα αντλεί υλικό από την ελληνική παράδοση αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνικές, θα γίνει στις αρχές του Μαρτίου. Αναμένουμε λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.