Ο Άλσι Σινανάι φέρνει τους «Λύκους» του στην Αθήνα

Διαβάστε πού θα βρίσκουμε το αθηναϊκό «Wolves of Kitchen», το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του μέσα στο Δεκέμβριο.

Ο Άλσι Σινανάι φέρνει τους «Λύκους» του στην Αθήνα

Νωρίτερα μας είχε συνηθίσει σε απωανατολίτικες κι εν γένει εξωτικές κουζίνες, το περασμένο καλοκαίρι όμως ο Άλσι Σινανάι το γύρισε στο κρέας, παρουσιάζοντας το «Wolves of Kitchen» στη Μύκονο. Το εστιατόριο που γνωρίσαμε στον Ορνό, στο οποίο εκτός από σεφ είναι και συνιδιοκτήτης, πατάει ήδη Ψυχικό με τη ροτισερί και τις σχάρες του και, αν όλα πάνε σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμα, θα κάνει πρεμιέρα κάπου ανάμεσα στις 22 και τις 26/12 στο σημείο όπου βρίσκαμε επί πολλά χρόνια τους «Διόσκουρους». Από ό,τι μάθαμε ο χώρος, ο οποίος αναδιαμορφώνεται από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Παυλή, θα έχει έντονη την αίσθηση αυλής. Θα παίζει με την ιδέα της επιστροφής στις ρίζες, δένοντας παραδοσιακά στοιχεία και βιομηχανικές αναφορές με βασικά υλικά το χαλκό και το ακατέργαστο ξύλο, ενώ δεν θα λείπει και μια πινελιά γούνας... λύκου. Για να σας δώσουμε μια πρώτη εικόνα για την κουζίνα του νέου και αναμενόμενα κρεατο-­κεντρικού spot, που θα κινείται σε all day λογική, να σας πούμε ότι θα έχει στο επίκεντρο τη φωτιά και τις επιτόπου κοπές και σιτέματα. Μαζί τους θα βρείτε ζυμαρικά και ορεκτικά με μοντέρνο χαρακτήρα, όπως τα ντάμπλινγκ στον ατμό με φέτα και φρέσκια ρίγανη, ή η Carbonara με σιτεμένη πανσέτα, κρόκο αβγού και λιωμένη παρμεζάνα. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το γνωρίσουμε από κοντά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/10/2025

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.

Στο Ovio για την World Pasta Day

Το δημοφιλές εστιατόριο προσκαλεί τους λάτρεις των ζυμαρικών σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας.

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.