H νόστιμη πλευρά του Μαραθωνίου

Ομελέτες, σούπερ σάντουιτς και κυριακάτικο BBQ περιμένουν δρομείς και θεατές κοντά στην γραμμή του τερματισμού.

H νόστιμη πλευρά του Μαραθωνίου

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά: 51.000 δρομείς από 101 διαφορετικές χώρες συμμετέχουν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο αυτήν την Κυριακή 12/11. Για όσους θέλουν μια θρεπτική κατάληξη μετά τα περισσότερα ή λιγότερο ζόρικα χιλιόμετρα, τα «TGI Fridays» του Κολωνακίου­, στην οδό Νεοφύτου Βάμβα, προτείνουν ένα πλούσιο Rehab Breakfast με smoothie bowl με γιαούρτι, φρούτα και super foods, ομελέτα με κατσικίσιο τυρί και σπιτικά hash browns, αλμυρά και γλυκά pancakes, ένα super sandwich με χωριάτικο ψωμί, φέτες γαλοπούλας και τυρί (φωτό) κι έναν high energy ανάμεικτο χυμό, τον οποίο μπορούν να εμπλουτίσουν με τζίν­τζερ, γάλα καρύδας, μέλι και νέκταρ αγαύης. Εκτός αυτού, όλη την ημέρα οι επιλογές των ζυμαρικών διατίθενται για τους συμμετέχοντες, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής, στη μισή τιμή.

H νόστιμη πλευρά του Μαραθωνίου - εικόνα 1

Όχι πολύ μακριά, ακριβώς απέναντι από τον περίφημο Δρομέα­ του Κώστα Βαρώτσου, το «Hilton», που είναι το επίσημο ξενοδοχείο του Μαραθωνίου 2017 και βρίσκεται πάνω στη διαδρομή του αλλά και εκείνη των αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων, περιμένει τους μαραθωνοδρόμους και τους μαραθωνό-φιλους με τις δικές του νόστιμες προτάσεις, τις οποίες μπορεί να χαρεί άνετα κάποιος ακόμη κι αν δεν πρόλαβε να πάρει νούμερο. Στον εξωτερικό χώρο του «Βυζαντινού», πάνω στη Βασ. Σοφίας, θα στηθεί από τις 12 μεσημέρι BBQ & Beer Station, ενώ και το «Galaxy» θα ανοίξει, επίσης από τις 12 το μεσημέρι, για καφέ και χάζι από ψηλά στην πόλη, που αναμενόμενα θα κινείται στο ρυθμό του δρομικού κινήματος.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.