«Βόλτα» με Βιδιανό και Κοτσιφάλι

Γεύση από Κρήτη την Πέμπτη 2/11 στο εστιατόριο των Πετραλώνων, που γεμίζει τα ποτήρια του με δύο κρασιά του οινοποιείου Στραταριδάκη.

«Βόλτα» με Βιδιανό και Κοτσιφάλι

Δύο κρασιά του οινοποιείου Στραταριδάκη –του νοτιότερου οινοποιείου της Ευρώπης– υποδέχεται η «Βόλτα» αυτή την Πέμπτη 2/11. Θα σας τα συστήσει ο ίδιος Κωστής Στραταριδάκης, που μαζί με τον αδερφό του Μανώλη συνεχίζουν την αμπελουργική παράδοσης της οικογένειας κι έχουν κερδίσει την εκτίμηση των Ελλήνων οινόφιλων, ιδίως με τα λευκά τους. Όσοι κλείσετε τραπέζι στο φιλικό εστιατόριο των Κάτω Πετραλώνων εκείνη τη βραδιά, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το μονοποικιλιακό Άσπρα Χαράκια (που σημαίνει «άσπρα βράχια») αποτίνοντας σπονδή στην πιο ντελικάτη γηγενή ποικιλία της Κρήτης, το Βιδιανό, και το Στράτα, ένα συνδυασμό τοπικών κρητικών ποικιλιών, με κυρίαρχο το Κοτσιφάλι. Η πρώτη φιάλη της επιλογής σας θα προσφέρεται δωρεάν για να συνοδεύσει το φαγητό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Βόλτα

Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.

5 άχαστες γευστικές στάσεις στον Πειραιά

Ο Πειραιάς δεν μιλάει μόνο ελληνικά, αλλά εντάσσει και άλλες κουζίνες στο γαστρονομικό του χάρτη. Να που θα φάμε και θα πιούμε στην επόμενη έξοδό μας.