«Βόλτα» με Βιδιανό και Κοτσιφάλι

Γεύση από Κρήτη την Πέμπτη 2/11 στο εστιατόριο των Πετραλώνων, που γεμίζει τα ποτήρια του με δύο κρασιά του οινοποιείου Στραταριδάκη.

«Βόλτα» με Βιδιανό και Κοτσιφάλι

Δύο κρασιά του οινοποιείου Στραταριδάκη –του νοτιότερου οινοποιείου της Ευρώπης– υποδέχεται η «Βόλτα» αυτή την Πέμπτη 2/11. Θα σας τα συστήσει ο ίδιος Κωστής Στραταριδάκης, που μαζί με τον αδερφό του Μανώλη συνεχίζουν την αμπελουργική παράδοσης της οικογένειας κι έχουν κερδίσει την εκτίμηση των Ελλήνων οινόφιλων, ιδίως με τα λευκά τους. Όσοι κλείσετε τραπέζι στο φιλικό εστιατόριο των Κάτω Πετραλώνων εκείνη τη βραδιά, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το μονοποικιλιακό Άσπρα Χαράκια (που σημαίνει «άσπρα βράχια») αποτίνοντας σπονδή στην πιο ντελικάτη γηγενή ποικιλία της Κρήτης, το Βιδιανό, και το Στράτα, ένα συνδυασμό τοπικών κρητικών ποικιλιών, με κυρίαρχο το Κοτσιφάλι. Η πρώτη φιάλη της επιλογής σας θα προσφέρεται δωρεάν για να συνοδεύσει το φαγητό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Βόλτα

Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/05/2025

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.

Λένε πως στα Μελίσσια παίζει μια από τις καλύτερες σούβλες της Αθήνας

Σπεσιαλιτέ αφτιασίδωτες και κρεατικά που περνούν μαστόρικα πάνω από τις φλόγες φτάνουν στο τραπέζι, αχνιστά και λιμπιστικά.

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.