Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου ανοίγει στη Μηλιώνη

Επιστρέφει καινούργιο, λίγα μόλις βήματα πιο πέρα από το επίσης άρτι αφιχθέν κρεοπωλείο της, έτοιμο για νέες κρεατολαγνικές περιπέτειες.

Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου ανοίγει στη Μηλιώνη

Επιστρέφει καινούργιο, λίγα μόλις βήματα πιο πέρα από το επίσης άρτι αφιχθέν κρεοπωλείο της, έτοιμο για νέες κρεατολαγνικές περιπέτειες.

Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου ανοίγει στη Μηλιώνη - εικόνα 1
To καινούργιο κρεοπωλείο της Φάρμας Μπράλου έκανε την αρχή, τώρα ακολουθεί το εστιατόριο

Μια ικανή πρώτη γεύση από την «από τη φάρμα στο τραπέζι» φιλοσοφία του οι κρεατόφιλοι της πόλης την πήραν πέρυσι στον πρώτο όροφο πολυχώρου Yoleni’s. Τώρα το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου κάνει restart, την Παρασκευή 3/11, σε αυτόνομο καινούργιο πόστο στο Κολωνάκι, λίγα βήματα πιο πέρα από το επίσης άρτι αφιχθέν κρεοπωλείο της. Το ξύλο κυριαρχεί στο νέο χώρο που με τα Chesterfield stools και τους δερμάτινους καναπέδες μοιάζει με βρετανικό steak bar. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου επιμελείται πάντα το μενού, προλογίζοντας με νέα πιάτα (όπως το ψητό μοσχαρίσιο συκώτι με baby pak choi και βινεγκρέτ εσαλότ με miso ή μια σαλάτα με όσπρια, φρέσκο κρεμμύδι, ψητά ντοματίνια, πάπια κονφί και ντρέσινγκ με ξερά φρούτα) τα ελληνικής εκτροφής, παραγωγής και αναπαραγωγής κρέατα της φάρμας του Δάμη Πειθή, τα οποία θα έρχονται σε πολλών λογιών κοπές και σιτέματα.

Η λογική είναι η ίδια: θα διαλέγεις από την κρεατο-μπουτίκ –τα κομμάτια που παλαιώνουν στα ψυγεία είναι σαν κρεατική installation– και στη συνέχεια θα στο ψήνουν όπως το ζητήσεις στην ανοικτή κουζίνα. Κατά τα άλλα, η λίστα κρασιών θα συνδυάζει ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, χωρίς να λείπουν και οι ελληνικές μπίρες, ενώ η βαμμένη στο χρώμα της ελιάς μπάρα θα συμπληρώνει την πρόταση με ουίσκι, ρούμι, παλαιωμένα τσίπουρα κ.λπ.

Κρεοπωλείο Μηλιώνη 9, Κολωνάκι , 2130455929.
Εστιατόριο Μηλιώνη 12 & Ηρακλείτου, Κολωνάκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

24/10/2025

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.