Καινούργιος σεφ βγαίνει... στο «Balcony»

Ο Σίμος Τριανταφύλλου ανέλαβε την κουζίνα του ελληνικού εστιατορίου στη συμβολή Βεΐκου & Δημητρακοπούλου –Εxecutive chef πάντα ο Νίκος Φωτιάδης.

Καινούργιος σεφ βγαίνει... στο «Balcony»

Την επιμέλεια του μενού έχει πάντα ο Νίκος Φωτιάδης, την κουζίνα όμως στο «Balcοny» αναλαμβάνει πλέον, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θανάση Ανδριτσόπουλο (τον οποίο θα βρίσκουμε από αυτή την σεζόν στο «Δεκαεπτά») ο τριανταεπτάχρονος Σίμος Τριανταφύλλου, ο οποίος έχει την εμπειρία αρκετών εκτός Ελλάδας εστιατορίων Ο Σίμος Τριανταφύλλου ανέλαβε την κουζίνα του ελληνικού εστιατορίου στη συμβολή Βεΐκου & Δημητρακοπούλου – κάποια ενδιαφέροντα πιάτα του δοκιμάσαμε κάποια στιγμή στο «1920» του Θανάση Βασίλαινα στον Πειραιά. Παράλληλα με την καινούργια αυτή συνεργασία, το εστιατόριο στο διώροφο νεοκλασικό στη συμβολή Βεΐκου & Δημητρακοπούλου ετοιμάζει και ένα καινούργιο σερί γεύσεων.

Εστιάζοντας πάντα ανάδειξη των ελληνικών γευστικών ντοπιολαλιών, θα δίνει περισσότερη έμφαση σε τοπικές ράτσες κρεάτων. Ανάμεσα σ' εκείνα που θα βάλουν τη σφραγίδα τους στο μενού, πρόβατο της καλαρύτικης φυλής, μαύρος χοίρος, ντόπιες φραγκόκοτες και μαύρα κοτόπουλα, θρακιώτικος καβουρμάς, καθώς επίσης και όστρακα από τα Δωδεκάννησα και παραδοσιακά ζυμαρικά από την Κεντρική Μακεδονία.

Περισσότερες πληροφορίες

Balcony

Βεΐκου 1 & Δημητρακοπούλου, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

24/10/2025

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.