Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»;

Η απάντηση έχει γεύση κόκορα με φλωμάρια Λήμνου, μοσχαρίσιας γλώσσας στα κάρβουνα και όχι μόνο.

Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»;

Η απάντηση έχει γεύση κόκορα με φλωμάρια Λήμνου, μοσχαρίσιας γλώσσας στα κάρβουνα και όχι μόνο.

Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»; - εικόνα 1

Αλλαγή φρουράς στην κουζίνα του εστιατορίου στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης»: το νέο μενού του «Clap the Restaurant» ισορροπεί μεταξύ ελληνικού μπιστρό και μοντέρνας ταβέρνας και φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Αυτό σημαίνει πρακτικά κόκορας με φλωμάρια Λήμνου, ντολμαδάκια με κουνέλι, μοσχαρίσια γλώσσα στα κάρβουνα, ουρά μόσχου με μακαρούνες και μπεσαμέλ από ξινοτύρι Κιμώλου και άλλα πιάτα με εποχικό χαρακτήρα και τοπικές αναφορές αλλά κι ένα after theater menu, που θα έρθει λίγο αργότερα, όταν φορτσάρει η θεατρική/καλλιτεχνική σεζόν, στο οποίο θα βρίσκει κάποιος από ελληνικά χοτ ντογκ και ομελέτες με φρέσκια τρούφα μέχρι μοσχαρόσουπα.

(Πειραιώς 206, Ταύρος, 2103411908)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για νόστιμη World Pasta Day, σε αυτά τα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή, μεγάλη γιορτή των μακαρονάδων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/10/2025

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.