Παγκράτι... υπό την «Επήρεια»

Ένας ζεστά μοντέρνος all-day χώρος ήρθε πριν από λίγο καιρό να προστεθεί στο γευστικό μωσαϊκό μιας δημοφιλούς παγκρατιώτικης γειτονιάς.

Παγκράτι... υπό την «Επήρεια»

Το ζεστά μοντέρνο σκηνικό της «Επήρειας», που ήρθε πριν από λίγο καιρό να προστεθεί στο γευστικό μωσαϊκό της Πλατείας Προσκόπων, έχει τη σφραγίδα του γνωστού interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου – ο ίδιος έχει διακοσμήσει και το επίσης καλλιτεχνόφιλο ξενοδοχείο «Art Mainalon» της ίδιας οικογένειας στη Βυτίνα. Καφές και ποτό, ανοιχτά σάντουιτς και μπέργκερ, πίτσα αλλά και μια ταλιάτα ή ένα μπιφτέκι αγριογούρουνου «ντύνονται» στον all day χώρο πίσω από τη Βασ. Κωνσταντίνου με ένα γεωμετρικό πολύχρωμο κολάζ από χαλιά στον τοίχο, σύγχρονη επίπλωση σε λογική mix & match, έργα τέχνης από τη συλλογή της γκαλερί Titanium και μια πόρτα με εμφανή μοτέρ και γρανάζια που προσθέτει μια πινελιά λειτουργικής... βιομηχανικής αισθητικής.

(Κτησίου 2, Παγκράτι, 2107254594)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

24/10/2025

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.