Brunch απέναντι από τον Παρθενώνα

Μπαίνεις στη στοά ανάμεσα στις φορτωμένες αντικερί, παίρνεις το ασανσέρ και ξαφνικά βρίσκεσαι να χαζεύεις το μενού σε μια φιλική, νεανική ταράτσα που βλέπει στην Ακρόπολη.

Brunch απέναντι από τον Παρθενώνα

Μπαίνεις στη στοά ανάμεσα στις φορτωμένες αντικερί, παίρνεις το ασανσέρ και ξαφνικά βρίσκεσαι σε μια φιλική, νεανική ταράτσα που χαζεύει το Μοναστηράκι από ψηλά και την Ακρόπολη στο «θρόνο» της. Ηλιόλουστο το πρωί, το «Couleur Locale» προτείνει καφέ και brunch (10 π.μ.-6 μ.μ.) με καλή σχέση ποιότητας-τιμής: αβγά Benedict σε κρουασάν με μπέικον, αβγά ποσέ με σολομό, Philadelphia και αβοκάντο, ομελέτες, pancakes, κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας και κανέλα κ.λπ. Από το απόγευμα μπαίνουν στο παιχνίδι και τα κοκτέιλ, είτε κλασικά είτε signature, όπως το Βetty the Boo 2 (βότκα με πράσινο μήλο, καραμέλα και τζίντζερ) ή το Caricia de Madre (τεκίλα με εσπεριδοειδή, sherry και κρέμα βανίλιας), τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με fingerfood, ενώ δεν λείπουν και οι σαλάτες, οι πίτσες καθώς και αρκετές επιλογές σε σάντουιτς.

Περισσότερες πληροφορίες

Couleur Locale

Νορμάνου 3 (εντός στοάς), Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.