Brunch απέναντι από τον Παρθενώνα

Μπαίνεις στη στοά ανάμεσα στις φορτωμένες αντικερί, παίρνεις το ασανσέρ και ξαφνικά βρίσκεσαι να χαζεύεις το μενού σε μια φιλική, νεανική ταράτσα που βλέπει στην Ακρόπολη.

Brunch απέναντι από τον Παρθενώνα

Μπαίνεις στη στοά ανάμεσα στις φορτωμένες αντικερί, παίρνεις το ασανσέρ και ξαφνικά βρίσκεσαι σε μια φιλική, νεανική ταράτσα που χαζεύει το Μοναστηράκι από ψηλά και την Ακρόπολη στο «θρόνο» της. Ηλιόλουστο το πρωί, το «Couleur Locale» προτείνει καφέ και brunch (10 π.μ.-6 μ.μ.) με καλή σχέση ποιότητας-τιμής: αβγά Benedict σε κρουασάν με μπέικον, αβγά ποσέ με σολομό, Philadelphia και αβοκάντο, ομελέτες, pancakes, κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας και κανέλα κ.λπ. Από το απόγευμα μπαίνουν στο παιχνίδι και τα κοκτέιλ, είτε κλασικά είτε signature, όπως το Βetty the Boo 2 (βότκα με πράσινο μήλο, καραμέλα και τζίντζερ) ή το Caricia de Madre (τεκίλα με εσπεριδοειδή, sherry και κρέμα βανίλιας), τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με fingerfood, ενώ δεν λείπουν και οι σαλάτες, οι πίτσες καθώς και αρκετές επιλογές σε σάντουιτς.

Περισσότερες πληροφορίες

Couleur Locale

Νορμάνου 3 (εντός στοάς), Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.