Fine dining πάνω από την Αθήνα

Εκθαμβωτική η θέα από τη βεράντα του πολυβραβευμένου εστιατορίου Premiere στο δέκατο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental.

Fine dining πάνω από την Αθήνα

Εκθαμβωτική η θέα από τη βεράντα του πολυβραβευμένου εστιατορίου Premiere στο δέκατο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental, σε μια non stop μαγική οπτική περιήγηση στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό, το λόφο του Φιλοπάππου και σε ολόκληρη την Αθήνα.

Fine dining πάνω από την Αθήνα - εικόνα 1

Η ρομαντική ατμόσφαιρα, η δροσιά, οι όμορφα φωτισμένες ελίτσες δημιουργούν ένα από τα ωραιότερα rooftops της πόλης και σκηνογραφούν τέλεια το εξαιρετικό μενού του βραβευμένου σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Στο κάτω μέρος της βεράντας, το καλαίσθητο μπαρ είναι ιδανικό για έξοδο επιπέδου (ιδιαίτερα την ώρα του ηλιοβασιλέματος...), με ωραία μουσική και signature cocktails, που συνοδεύονται από εμπνευσμένο fingerfood από το καλοκαιρινό μενού του σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου: τερίνα φουαγκρά με φύκια νόρι, καρπούζι και ραντίτσιο, καπνιστό χταπόδι με αντζίκα, ανθόγαλο και βινεγκρέτ μάνγκο, καλαμάρι με πάστα μίσο, νεροκάρδαμο, κάππαρη­, σπόρους μουστάρδας τουρσί και λαχανικά εποχής...

Fine dining πάνω από την Αθήνα - εικόνα 2

Η εμπειρία συμπληρώνεται με το ολοκαίνουργιο walk-in wine cellar του Premire, όπου κάθε φίλος του κρασιού και κάθε οινογνώστης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει εξαιρετικές διεθνείς ετικέτες, σπάνιες ποικιλίες και τα καινούργια κόκκινα και λευκά κρασιά αλλά και τα trendy ροζέ, ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή εμπειρία Premire με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο.

Λεωφ. Συγγρού 89-93, Νέος Κόσμος, 2109206000,
www.athenaeumicathens.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.