Στο τραπέζι του «Άλλουνού»

Ένα καινούργιο ποτοφαγείο έκανε την εμφάνισή του στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στους Αμπελόκηπους.

Στο τραπέζι του «Άλλουνού»

Δεν πάει καιρός που εμφανίστηκε το ποτοφαγείο του Θωμά Μπαλωμένου στους Αμπελοκήπους και τα τραπέζια στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου ήδη γεμίζουν – και το εσωτερικό, πάντως, με τις μοντέρνες καρέκλες και φωτιστικά αλλά και τα ράφια-καφάσια είναι περιποιημένο. Το μενού του «Άλλουνού» έχει μπόλικο υλικό στις σελίδες του –από τυρολουκουμάδες, φέτα με μέλι και μαυροκούκι, κεφτεδάκια τηγανητά, σουτζούκι με αβγά και κεφαλοτύρι, τηγανιές και μπεκρή μεζέ σε σαρδέλα ή χταπόδι στη σχάρα, ζυμαρικά, ποικιλίες κρεατικών και θαλασσινών και ακόμη πολλά–, ενώ τα παρασκευοσάββατα προστίθενται και σούβλες, κοκορέτσι και κοντοσούβλι, και άλλα πιάτα ανάλογα με τα κέφια της κουζίνας. Περισσότερα μόλις το επισκεφτούμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.