Στο τραπέζι του «Άλλουνού»

Ένα καινούργιο ποτοφαγείο έκανε την εμφάνισή του στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στους Αμπελόκηπους.

Στο τραπέζι του «Άλλουνού»

Δεν πάει καιρός που εμφανίστηκε το ποτοφαγείο του Θωμά Μπαλωμένου στους Αμπελοκήπους και τα τραπέζια στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου ήδη γεμίζουν – και το εσωτερικό, πάντως, με τις μοντέρνες καρέκλες και φωτιστικά αλλά και τα ράφια-καφάσια είναι περιποιημένο. Το μενού του «Άλλουνού» έχει μπόλικο υλικό στις σελίδες του –από τυρολουκουμάδες, φέτα με μέλι και μαυροκούκι, κεφτεδάκια τηγανητά, σουτζούκι με αβγά και κεφαλοτύρι, τηγανιές και μπεκρή μεζέ σε σαρδέλα ή χταπόδι στη σχάρα, ζυμαρικά, ποικιλίες κρεατικών και θαλασσινών και ακόμη πολλά–, ενώ τα παρασκευοσάββατα προστίθενται και σούβλες, κοκορέτσι και κοντοσούβλι, και άλλα πιάτα ανάλογα με τα κέφια της κουζίνας. Περισσότερα μόλις το επισκεφτούμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/07/2025

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.