Τι δουλειά έχουν Αρναούτογλου και Μποτρίνι πάνω σε μια βέσπα;

Αναζητούν γευστικά μυστικά της Αθήνας για τη νέα εκπομπή του ANT1, «My Way».

Τι δουλειά έχουν Αρναούτογλου και Μποτρίνι πάνω σε μια βέσπα;

Αν δεις να περνούν μπροστά σου πάνω σε μια βέσπα ο μισελενάτος και χρυσοσκουφάτος σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο τηλεπαρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι γιατί περιπλανιούνται στην Αθήνα αναζητώντας ποιοτικές και ιδιαίτερες γεύσεις για τη νέα εκπομπή τους «My Way».

Έπειτα από το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», το δίδυμο συναντιέται ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1, για να κάνει προτάσεις για καντίνες, εθνικές κουζίνες και άλλες νοστιμιές – αναγνωρίζοντας αγαπημένα μας σημεία στις φωτογραφίες της εκπομπής, επιβεβαιώνουμε ότι έχουν κάνει καλές επιλογές! Σε κάθε επεισόδιο, οι δύο παρουσιαστές θα αιφνιδιάζουν ανυποψίαστους πελάτες σούπερ μάρκετ, προτείνοντας να τους μαγειρέψει ο Μποτρίνι με τα προϊόντα που έχουν στις σακούλες τους – η ανταμοιβή γι’ αυτό τον αιφνιδιασμό θα είναι η αποκάλυψη μαγειρικών μυστικών του Έκτορα αλλά και δωροεπιταγές.

Η εκπομπή «My Way» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20/5 στις 18:00 στον ΑΝΤ1 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Δες το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.