Τι δουλειά έχουν Αρναούτογλου και Μποτρίνι πάνω σε μια βέσπα;

Αναζητούν γευστικά μυστικά της Αθήνας για τη νέα εκπομπή του ANT1, «My Way».

Τι δουλειά έχουν Αρναούτογλου και Μποτρίνι πάνω σε μια βέσπα;

Αν δεις να περνούν μπροστά σου πάνω σε μια βέσπα ο μισελενάτος και χρυσοσκουφάτος σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο τηλεπαρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι γιατί περιπλανιούνται στην Αθήνα αναζητώντας ποιοτικές και ιδιαίτερες γεύσεις για τη νέα εκπομπή τους «My Way».

Έπειτα από το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», το δίδυμο συναντιέται ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1, για να κάνει προτάσεις για καντίνες, εθνικές κουζίνες και άλλες νοστιμιές – αναγνωρίζοντας αγαπημένα μας σημεία στις φωτογραφίες της εκπομπής, επιβεβαιώνουμε ότι έχουν κάνει καλές επιλογές! Σε κάθε επεισόδιο, οι δύο παρουσιαστές θα αιφνιδιάζουν ανυποψίαστους πελάτες σούπερ μάρκετ, προτείνοντας να τους μαγειρέψει ο Μποτρίνι με τα προϊόντα που έχουν στις σακούλες τους – η ανταμοιβή γι’ αυτό τον αιφνιδιασμό θα είναι η αποκάλυψη μαγειρικών μυστικών του Έκτορα αλλά και δωροεπιταγές.

Η εκπομπή «My Way» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20/5 στις 18:00 στον ΑΝΤ1 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Δες το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/07/2025

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.