Τι δουλειά έχουν Αρναούτογλου και Μποτρίνι πάνω σε μια βέσπα;

Αναζητούν γευστικά μυστικά της Αθήνας για τη νέα εκπομπή του ANT1, «My Way».

Τι δουλειά έχουν Αρναούτογλου και Μποτρίνι πάνω σε μια βέσπα;

Αν δεις να περνούν μπροστά σου πάνω σε μια βέσπα ο μισελενάτος και χρυσοσκουφάτος σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο τηλεπαρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι γιατί περιπλανιούνται στην Αθήνα αναζητώντας ποιοτικές και ιδιαίτερες γεύσεις για τη νέα εκπομπή τους «My Way».

Έπειτα από το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», το δίδυμο συναντιέται ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1, για να κάνει προτάσεις για καντίνες, εθνικές κουζίνες και άλλες νοστιμιές – αναγνωρίζοντας αγαπημένα μας σημεία στις φωτογραφίες της εκπομπής, επιβεβαιώνουμε ότι έχουν κάνει καλές επιλογές! Σε κάθε επεισόδιο, οι δύο παρουσιαστές θα αιφνιδιάζουν ανυποψίαστους πελάτες σούπερ μάρκετ, προτείνοντας να τους μαγειρέψει ο Μποτρίνι με τα προϊόντα που έχουν στις σακούλες τους – η ανταμοιβή γι’ αυτό τον αιφνιδιασμό θα είναι η αποκάλυψη μαγειρικών μυστικών του Έκτορα αλλά και δωροεπιταγές.

Η εκπομπή «My Way» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20/5 στις 18:00 στον ΑΝΤ1 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Δες το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".