«Con Voi» και... Δροσιά

Καφές από το πρωί, σνακ, φαγητό και κοκτέιλ σε έναν ζεστό χώρο πάνω στην πλατεία.

«Con Voi» και... Δροσιά

Καφές από το πρωί, σνακ, φαγητό και κοκτέιλ σε έναν ζεστό χώρο πάνω στην πλατεία.

«Con Voi» και... Δροσιά - εικόνα 1

Το «Con Voi», ο φιλικός, διακοσμημένος σε σύγχρονους τόνους all-day χώρος που δημιούργησαν στην πλατεία της Δροσιάς η Βελισσαρία, ο Άγγελος και ο Δημήτρης, ξεκινάει από το πρωί με καφέ, φρέσκους χυμούς και ροφήματα και συνεχίζει με προτάσεις φαγητού για όλες τις ώρες και τις διαθέσεις. Εκτός από το να διαλέξετε ανάμεσα σε ομελέτες, λουκουμάδες τυριού, κεφτεδάκια με δυόσμο και φρέσκια ντομάτα και τηγανητά πουγκάκια με κοτόπουλο, καθώς επίσης και διάφορες σαλάτες, μπέργκερ και χοτ ντoγκ, πίτσα, ζυμαρικά και ριζότο, μπορείτε να καθίσετε και για ποτό, δοκιμάζοντας επ’ ευκαιρία και το κοκτέιλ με το όνομα του μαγαζιού, κι έχει χειροποίητο πολτό περγαμόντο, μάνγκο, βασιλικό, μαστίχα και λάιμ. (Λεωφόρος Δροσιάς-Σταμάτας 2, 2108136771)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
30/09/2022

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.