Έτοιμο το «Warehouse CO2 »

Έδώ φυσαλίδες: το δεύτερο «Warehouse» που ανοίγει όπου να’ ναι στην Υπερείδου, μεταξύ Συντάγματος και Πλάκας, αγαπά ιδιαιτέρως τα αφρώδη κρασιά.

Έτοιμο το «Warehouse CO2 »

Έδώ φυσαλίδες: το δεύτερο «Warehouse» που ανοίγει όπου να’ ναι στην Υπερείδου, μεταξύ Συντάγματος και Πλάκας, αγαπά ιδιαιτέρως τα αφρώδη κρασιά.

Έτοιμο το «Warehouse CO2 » - εικόνα 1

Έχοντας στήσει ένα ολοκληρωμένο all-day concept με προσεγμένο καφέ, φαγητό και κρασί, το «Warehouse» αποκτά, τρία χρόνια από τότε που άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια, ένα bubbly «αδερφάκι» στα όρια Συντάγματος και Πλάκας (στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το «Sideways»). Σε ζεστό βιομηχανικό στιλ, με χάλκινους σωλήνες για ράφια, πέτρα στον τοίχο και εξωστρεφή διάθεση, το «Warehouse CO2», είναι έτοιμο, στη γραμμή της εκκίνησης. Και μαρτυρά ήδη από την ταμπέλα του την αγάπη του για τα αφρώδη κρασιά του ελληνικού και του ξένου αμπελώνα, μεγάλος αριθμός από τα οποία θα σερβίρονται και σε ποτήρι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν κι άλλου τύπου οινικές προτάσεις (premium ετικέτες, vintage εκδόσεις κ.ά.). Σε πρώτη φάση θα συνοδεύονται με κρύα πιάτα και delicatessen, όπως για παράδειγμα καρπάτσιο μοσχαριού με flakes μαύρης τρούφας και φύλλα ρόκας, buratta με αβγοτάταχο, λάδι και λεμόνι ή μπρουσκέτα με παστράμι, καραμελωμένο κρεμμύδι, βολάκι Άνδρου και πίκλες. Λειτουργώντας στο ίδιο μοτίβο με το χώρο της Μαυρομιχάλη, το νέο οινόφιλο στέκι θα ξεκινάει από νωρίς με specialty coffees και πρωινά. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Υπερείδου 1 & Νίκης, Πλάκα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
06/11/2025

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.