Eλληνική γαστρονομία quo vadis;

Η εξέλιξη της ελληνικής γαστρονομίας και πάλι στο επίκεντρο, σε μια καινούργια θεματική εκδήλωση του Gastronomic Diff.

Eλληνική γαστρονομία quo vadis;

Τη νέα εκδήλωση του Gastronomic Diff του Γιάννη Πλατή (http://gastronomicdiff.org), η οποία διοργανώνεται στις 20/3 στο ξενοδοχείο «Electra Metropolis Athens» στην οδό Μητροπόλεως, απασχολεί και πάλι η νεοελληνική γαστρονομία τόσο ως πεδίο έκφρασης και συνέργειας όσο και ως μέσο τουριστικής προβολής της χώρας^ δίνει δε ιδιαίτερη βαρύτητα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Έλληνας επιχειρηματίας της εστίασης. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ο Μανώλης Αναγνωστάκης, ο δικός μας Δημήτρης Αντωνόπουλος, ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Γιάννης Θεοδώρου, ο Θάνος Καραθάνος, ο Νεκτάριος Ντάλλας κ.ά., ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Νίκη Μηταρέα. Οι ομιλίες (από τις 6.30 μ.μ.) έχουν ελεύθερη είσοδο, ενώ το μενού του δείπνου (€ 60 το άτομο με κρασί), που θα παρατεθεί στη συνέχεια στο εστιατόριο «Library» του «Electra Metropolis», θα συνδημιουργήσουν ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο Γρηγόρης Χέλμης και ο ζαχαροπλάστης Δημήτρης Χρονόπουλος μαζί με τον σεφ του ξενοδοχείου Δημήτρη Μπούτσαλη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

08/07/2025

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.