Το οινο-γευστικό ραντεβού του Μαρτίου της Ομάδας Γαστρονομίας και Πολιτισμού και της οινοποιίας Α. Μεγαπάνος είναι την ερχόμενη Πέμπτη 9/3 στην οδό Αιτωλικού στον Πειραιά. Στο «1920», που επαναφέρει την κληρονομιά της μπακαλοταβέρνας –έτσι ξεκίνησε το 1920 ο «Βασίλαινας»– με σύγχρονους κώδικες, η Νίκη Τρέσσου και η Ευδοκία Φυλακούρη θα ετοιμάσουν για το ειδικό μενού της βραδιάς (€ 28 το άτομο, 9 μ.μ.) σαλάτα «σαν σπανακόπιτα» με μαραθοτύρι Άνδρου, ψητό καλαμάρι με σπιτική μαγιονέζα, χταπόδι καπνιστό με κόλιανδρο, γίδα με λαζάνια και καπνιστό τυρί Μετσόβου και άλλα ωραία. Συνοδεύονται με Λευκό και Ερυθρό Μεγαπάνου.
Στο «1920» με την Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού
Το οινο-γευστικό ραντεβού του Μαρτίου είναι την Πέμπτη 9/3 στην οδό Αιτωλικού στον Πειραιά.