Στο «1920» με την Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού

Το οινο-γευστικό ραντεβού του Μαρτίου είναι την Πέμπτη 9/3 στην οδό Αιτωλικού στον Πειραιά.

Στο «1920» με την Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού

Το οινο-γευστικό ραντεβού του Μαρτίου της Ομάδας Γαστρονομίας και Πολιτισμού και της οινοποιίας Α. Μεγαπάνος είναι την ερχόμενη Πέμπτη 9/3 στην οδό Αιτωλικού στον Πειραιά. Στο «1920», που επαναφέρει την κληρονομιά της μπακαλοταβέρνας –έτσι ξεκίνησε το 1920 ο «Βασίλαινας»– με σύγχρονους κώδικες, η Νίκη Τρέσσου και η Ευδοκία Φυλακούρη θα ετοιμάσουν για το ειδικό μενού της βραδιάς (€ 28 το άτομο, 9 μ.μ.) σαλάτα «σαν σπανακόπιτα» με μαραθοτύρι Άνδρου, ψητό καλαμάρι με σπιτική μαγιονέζα, χταπόδι καπνιστό με κόλιανδρο, γίδα με λαζάνια και καπνιστό τυρί Μετσόβου και άλλα ωραία. Συνοδεύονται με Λευκό και Ερυθρό Μεγαπάνου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/07/2025

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.