Στο «1920» με την Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού

Το οινο-γευστικό ραντεβού του Μαρτίου είναι την Πέμπτη 9/3 στην οδό Αιτωλικού στον Πειραιά.

Στο «1920» με την Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού

Το οινο-γευστικό ραντεβού του Μαρτίου της Ομάδας Γαστρονομίας και Πολιτισμού και της οινοποιίας Α. Μεγαπάνος είναι την ερχόμενη Πέμπτη 9/3 στην οδό Αιτωλικού στον Πειραιά. Στο «1920», που επαναφέρει την κληρονομιά της μπακαλοταβέρνας –έτσι ξεκίνησε το 1920 ο «Βασίλαινας»– με σύγχρονους κώδικες, η Νίκη Τρέσσου και η Ευδοκία Φυλακούρη θα ετοιμάσουν για το ειδικό μενού της βραδιάς (€ 28 το άτομο, 9 μ.μ.) σαλάτα «σαν σπανακόπιτα» με μαραθοτύρι Άνδρου, ψητό καλαμάρι με σπιτική μαγιονέζα, χταπόδι καπνιστό με κόλιανδρο, γίδα με λαζάνια και καπνιστό τυρί Μετσόβου και άλλα ωραία. Συνοδεύονται με Λευκό και Ερυθρό Μεγαπάνου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.