Πρωταγωνιστική φιγούρα επί αρκετά χρόνια στη γαστρονομική αρένα της πόλης, με εγχώριες και διεθνείς συνεργασίες, Χρυσούς Σκούφους και αστέρια Michelin στην προσωπική του αρχειοθήκη, ο Jerome Serres έρχεται για μια βραδιά, την Πέμπτη 9/2, στο «Ark» στη Γλυφάδα, έχοντας στη μαγειρική φαρέτρα του μια σειρά από «γεύσεις που άφησαν εποχή». Στο ειδικό μενού (€ 80 το άτομο), στο χαρακτηριστικό, δημιουργικά μεσογειακό στιλ του Γάλλου σεφ, την αρχή κάνει φουαγκρά με τζίντζερ κονφί και ψητή κολοκύθα και ξεχασμένα λαχανικά με τρούφα και κρέμα πικραμύγδαλο, ενώ τη συνέχεια γράφουν φασιανός roti, ελαφρά γκρατινέ με σάλτσα από το ζωμό του και τάρτα με μπούτι κονφί, μους γιαούρτι με αφρό καφέ και καραμελωμένα ξερά φρούτα και, με τον καφέ, μια ταρταλέτα φραμπουάζ.
Ο Jerome Serres για μια βραδιά στο «Ark»
Πρωταγωνιστική φιγούρα επί χρόνια στη γαστρονομική αρένα της πόλης, με πολλές διακρίσεις στην προσωπική του αρχειοθήκη, ο Γάλλος σεφ επιστρέφει για μια βραδιά, την Πέμπτη 9/2, στη Γλυφάδα, σε γεύσεις που άφησαν εποχή.