Ο Jerome Serres για μια βραδιά στο «Ark»

Πρωταγωνιστική φιγούρα επί χρόνια στη γαστρονομική αρένα της πόλης, με πολλές διακρίσεις στην προσωπική του αρχειοθήκη, ο Γάλλος σεφ επιστρέφει για μια βραδιά, την Πέμπτη 9/2, στη Γλυφάδα, σε γεύσεις που άφησαν εποχή.

Ο Jerome Serres για μια βραδιά στο «Ark»

Πρωταγωνιστική φιγούρα επί αρκετά χρόνια στη γαστρονομική αρένα της πόλης, με εγχώριες και διεθνείς συνεργασίες, Χρυσούς Σκούφους και αστέρια Michelin στην προσωπική του αρχειοθήκη, ο Jerome Serres έρχεται για μια βραδιά, την Πέμπτη 9/2, στο «Ark» στη Γλυφάδα, έχοντας στη μαγειρική φαρέτρα του μια σειρά από «γεύσεις που άφησαν εποχή». Στο ειδικό μενού (€ 80 το άτομο), στο χαρακτηριστικό, δημιουργικά μεσογειακό στιλ του Γάλλου σεφ, την αρχή κάνει φουαγκρά με τζίντζερ κονφί και ψητή κολοκύθα και ξεχασμένα λαχανικά με τρούφα και κρέμα πικραμύγδαλο, ενώ τη συνέχεια γράφουν φασιανός roti, ελαφρά γκρατινέ με σάλτσα από το ζωμό του και τάρτα με μπούτι κονφί, μους γιαούρτι με αφρό καφέ και καραμελωμένα ξερά φρούτα και, με τον καφέ, μια ταρταλέτα φραμπουάζ.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/09/2022

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.