Γλυκιά βόλτα από χώρα σε χώρα

Στο ««Winter Garden» της «Μεγάλης Βρεταννίας» μέχρι τις 7/1 σας πειμένουν αυστριακά stolen, ιταλικά panetone, γαλλική religieuse….

Γλυκιά βόλτα από χώρα σε χώρα

Στο ατμοσφαιρικό, πολύ όμορφα στολισμένο «Winter Garden» της «Μεγάλης Βρεταννίας» μπορείτε να δοκιμάσετε μέχρι τις 7/1 γλυκά από διάφορα σημεία της Ευρώπης με τον καφέ, το τσάι ή ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα (ρόφημα και γλυκά από τον μπουφέ με € 18). Η κολεξιόν, την οποία έχουν επιμεληθεί οι ζαχαροπλάστες του ξενοδοχείου, διαθέτει χριστουγεννιάτικα γερμανικά Stollen με αμυγδαλόπαστα ή εσπεριδοειδή, γαλλικό religieuse, ένα εκλέρ σε σχήμα παπικής τιάρας, με αφράτα σου με κρέμα βανίλιας με ρούμι και βατόμουρο, ιταλικά πανετόνε με πορτοκάλι και σοκολάτα κι ελληνικά παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Diego

Με street latino αύρα και fusion εξωτισμό στις γεύσεις,το δημιούργημα του Βασίλη Στεφανάκη δίνει άλλον αέρα στην Αδριανού, το Μοναστηράκι και το Θησείο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.