Μαγικό… «Κalokeri» στη Ζησιμοπούλου

Tις συνταγές από το καλοκαιρινό μπιστρό τους, που ντεμπουτάρισε φέτος στην Αντίπαρο, φέρνουν για ένα δεκαήμερο στο Παλαιό Φάληρο η Βάννα Βρεττού και ο Σήφης Καραδάκης.

Μαγικό… «Κalokeri» στη Ζησιμοπούλου

Σπιντάτο καλοκαίρι πέρασαν η Βάνα Βρεττού και ο Σήφης Καραδάκης μαγειρεύοντας στο καινούργιο κυκλαδίτικο μπιστρό τους, το «Kalokeri», που μιξάροντας φρέσκια ματιά, ωραία ντόπια υλικά, ποικίλες αιγαιοπελαγίτικες αναφορές εκτιμήθηκε δεόντως και από το ελληνικό και από το ξένο κοινό στο κεντρικό σοκάκι της Αντιπάρου. Τώρα που επιστρέφουν στο φαληριώτικο «σπίτι» τους, τις «Μαγικές Κατσαρόλες», το μπαρμπούνι ταρτάρ, τα ψητά σύκα που γεμίζονται με τυρομάλαμα και τυλίγονται σε προσούτο, τη λευκή μελιτζάνα Σαντορίνης γεμιστή με γραβιέρα Τήνου, την αξιώτικη κατσικομακαρονάδα και το κοντοσούβλι με σφυρίδα στη σχάρα με μπριάμ stir fried τα φέρνουν μαζί τους: όλα τα θερινά χιτ, κι είναι δεκάδες, σας δίνουν ραντεβού από τις 30/9 και για ένα δεκαήμερο στο Φάληρο.

Μαγικό… «Κalokeri» στη Ζησιμοπούλου - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Alemagou

Ο Θωμάς Μάτσας ζωγραφίζει ελληνικά πάνω στην άμμο της Φτελιάς, στο Νησί των Ανέμων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
09/07/2025

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.