«Ανθός» σε άλλο… περιβόλι

Τρία χρόνια αφότου ξεκίνησε στην Καλλιθέα, ο «Ανθός» του Γιώργου Γεράρδου άλλαξε γειτονιά: τώρα τον βρίσκουμε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά.

«Ανθός» σε άλλο… περιβόλι

Τρία χρόνια αφότου ξεκίνησε στην Καλλιθέα, ο «Ανθός» του Γιώργου Γεράρδου άλλαξε γειτονιά. Τώρα τον βρίσκουμε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά (στο χώρο που στέγαζε τελευταία τη «Σκάντζα»), με την ίδια φιλοσοφία: ρουστίκ βάση με μοντέρνα στοιχεία και αρκετά προϊόντα μικρών παραγωγών στα πιάτα – κασιώτικη σιτάκα με χωριάτικες ταλιατέλες από τα Γιάννενα, τυριά από τη Νάξο και την Κρήτη, μανιτάρια από το Κιλκίς και πάει λέγοντας. Η νέα σάλα συνδυάζει γκρίζους τοίχους, ξύλο, πέτρα και κάποιες κόκκινες πινελιές, την ανοιχτή κουζίνα τη βλέπεις με το που μπαίνεις στο χώρο, ενώ στο μπροστινό κομμάτι, της αυλής, τα παρτέρια έχουν σπαρθεί με κηπευτικά. Πήραν μαζί τους και το brunch, απαραίτητο… αξεσουάρ, που είχε καθιερωθεί στο προηγούμενο πόστο: επανέρχεται με τον καγιανά, τις πίτες και το αλά «Ανθός» μπέργκερ του κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτά είναι τα πιο δημοφιλή bar-restaurants της Αθήνας

Μέρη στα οποία βγαίνουμε για φαγητό και ποτό, για ωραίες μουσικές και εξίσου ωραία ατμόσφαιρα, ταυτόχρονα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/01/2026

Agrios: Μια χασαποταβέρνα εισβάλλει στα σικ Ιλίσια πεδία

Η άφιξη του Agrios The Dirty Butcher έφερε την τσίκνα της χασαποταβέρνας και μαζί μια εναλλακτική πρόταση στην πιο κυριλέ γαστρογειτονιά των Ιλισίων.

Το #2016 στα εστιατόρια και τα μπαρ της Αθήνας: Πού πίναμε και τρώγαμε, 10 χρόνια πριν

Με αφορμή το viral trend στα social media γυρίζουμε πίσω τον χρόνο και θυμόμαστε τις αφίξεις του 2016 - αλλά και τι υπόσχόταν κάθε μία από αυτές. Ποια μαγαζιά υπάρχουν ακόμη;

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Σούσι α λα ελληνικά στο 'Φίτα'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μία από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας μας συστήνεται ξανά

Ποιος δεν έχει να μοιραστεί μια υπέροχη ιστορία με θέα την Ακρόπολη και το ζωντανό αθηναϊκό κέντρο από τα τραπέζια και τη μπάρα του;

Λονδίνο à la grecque: Η Premier League της ελληνικής γεύσης

Το Λονδίνο δεν σταμάτησε στιγμή να τρώει ελληνικά τα τελευταία χρόνια. Εσχάτως το κάνει καλύτερα από ποτέ. Φροντίζουν γι’ αυτό εστιατόρια και σεφ σαν αυτούς που ακολουθούν στις παρακάτω γραμμές.