«Ανθός» σε άλλο… περιβόλι

Τρία χρόνια αφότου ξεκίνησε στην Καλλιθέα, ο «Ανθός» του Γιώργου Γεράρδου άλλαξε γειτονιά: τώρα τον βρίσκουμε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά.

«Ανθός» σε άλλο… περιβόλι

Τρία χρόνια αφότου ξεκίνησε στην Καλλιθέα, ο «Ανθός» του Γιώργου Γεράρδου άλλαξε γειτονιά. Τώρα τον βρίσκουμε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά (στο χώρο που στέγαζε τελευταία τη «Σκάντζα»), με την ίδια φιλοσοφία: ρουστίκ βάση με μοντέρνα στοιχεία και αρκετά προϊόντα μικρών παραγωγών στα πιάτα – κασιώτικη σιτάκα με χωριάτικες ταλιατέλες από τα Γιάννενα, τυριά από τη Νάξο και την Κρήτη, μανιτάρια από το Κιλκίς και πάει λέγοντας. Η νέα σάλα συνδυάζει γκρίζους τοίχους, ξύλο, πέτρα και κάποιες κόκκινες πινελιές, την ανοιχτή κουζίνα τη βλέπεις με το που μπαίνεις στο χώρο, ενώ στο μπροστινό κομμάτι, της αυλής, τα παρτέρια έχουν σπαρθεί με κηπευτικά. Πήραν μαζί τους και το brunch, απαραίτητο… αξεσουάρ, που είχε καθιερωθεί στο προηγούμενο πόστο: επανέρχεται με τον καγιανά, τις πίτες και το αλά «Ανθός» μπέργκερ του κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.