«Σουβlike» στη Βουλιαγμένη

Σουβλάκια, λουκάνικα και γύρος στα… κύματα, σε ένα σύγχρονο στέκι καθημερινής κρεατοφαγίας με καλοκαιρινό πνεύμα.

«Σουβlike» στη Βουλιαγμένη

Σουβλάκια, λουκάνικα και γύρος στα… κύματα, σε ένα μοντέρνο στέκι καθημερινής κρεατοφαγίας με καλοκαιρινό πνεύμα.

«Σουβlike» στη Βουλιαγμένη - εικόνα 1

Τη μία από τις δύο παραλιακές έδρες του «Σουβlike» θα τη συναντήσετε στην άκρη της πιάτσας στο επάνω κομμάτι της Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη (η άλλη είναι στη Βάρκιζα). Αν στα Σπάτα, όπου πρωτοεμφανίστηκε αυτό το σουβλακο-κεντρικό μοντέρνο μαγαζί, το ντεκόρ είναι ταξιδιωτικό, στην προκειμένη είναι αναλόγως γουστόζικο μεν, σε τετ-α-τετ με το κύμα δε, με σπορτίφ σανίδες του σερφ στον τοίχο, λευκούς γλάρους αλά οριγκάμι και φωτιστικά-ψάθινα καπέλα, ενώ τα διαφορετικά επίπεδα βλέπουν –ανάμεσα στα πεύκα– απέναντι στη θάλασσα.Όσον αφορά τα τυλιχτά, οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι: με πίτες καλαμποκένιες, ολικής άλεσης και λεπτές λαδόπιτες, σε καλαμάκι, εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, θα βρείτε κι ένα σωστά ψημένο μοσχαρίσιο, ενώ και ο γύρος είναι ωραιότατος.

«Σουβlike» στη Βουλιαγμένη - εικόνα 2

Το λουκάνικο Τζουμαγιάς είναι πολύ νόστιμο και το «γιουσουφάκι» (τρία κεμπάπ, ήπια ως προς τα μπαχαρικά τους, με σος γιαουρτιού και πατάτες) πλούσιο. Οι χορτοφάγοι της παρέας μπορούν να κατευθυνθούν προς το σουβλάκι με ταλαγάνι ή χαλούμι και οι vegans σε αυτό με τα μανιτάρια. Στη σαλάτα με κινόα, ρόδι και βραστά καρότα η κινόα θέλει λιγότερο βράσιμο, θα κάνω like όμως στη σαλάτα με ρόκα, ντοματίνια και τσαλαφούτι, που ήρθε καλοανακατεμένη, με σωστή δόση βινεγκρέτ. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα δεις πολλούς με το μπανιερό τους σε αυτό το «Σουβlike», αλλά είναι λύση και για casual φαγητό το βράδυ, σε ένα χώρο με ευχάριστο περιβάλλον και καθημερινή κουζίνα με καλά υλικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.