To καινούργιο roof garden του «Monk»

Ο οινόφιλος «Μοναχός» της οδού Καρόρη έχει από αυτό το καλοκαίρι και την open air εκδοχή του.

To καινούργιο roof garden του «Monk»

Ο οινόφιλος «Μοναχός» της οδού Καρόρη έχει από αυτό το καλοκαίρι και τη high εκδοχή του, ένα ατμοσφαιρικό roof garden με πολλές διαφορετικές γωνιές τριγυρισμένες από φυτά: από τις 7 μ.μ. και μετά που πέφτει ο ήλιος μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα τραπέζια, τα stands, την πριβέ γωνιά με τους μπαμπού καναπέδες και το μπαρ με τις γιρλάντες από γλομπάκια του open air χώρου με την boho αύρα που συμπληρώνει την πρόταση του «Monk Grapes & Spirits». Τα 150 και βάλε κρασιά της λίστας του σερβίρονται όλα και σε ποτήρι. Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με μπρουσκέτες και πολλών λογιών μπουκιές (nigiri με καπνιστή πέστροφα, λουκουμάδες με φέτα και σιρόπι από καρπούζι, μπισκότο χαρουπιού με κατίκι και μαρμελάδα ντομάτας κ.ά.), αλλά και με ένα τραχανότο με νούμπουλο και διάφορα μανιτάρια, μια Flap Steak tagliata και άλλα πιάτα που κινούνται στο ρυθμό μιας μεσογειακής κουζίνας με έθνικ νότες Τα κοκτέιλ δεν λείπουν^ ανάμεσά τους και δροσιστικά, αρωματικά μιξάζ που εκπέμπουν σε οινικές συχνότητες όπως το Le FIGaro με λευκό κρασί, λικέρ σύκο, λάιμ. μέλι, βότκα και τζίντζερ ή το Pink ELEfunk με ροζέ κρασί, αγαύη, κουφοξυλιά, λάιμ και cranberry bitters.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/11/2025

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.