O καινούργιος, υπέροχος και λουλουδιασμένος κήπος του δίνει μια επιπλέον ευωδιαστή αφορμή για δροσερές εξόδους στα νότια.
Αν η αυθεντική cucina italiana του Δημήτρη Τσουκάρη είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι Αθηναίοι κατεβαίνουν για περισσότερα από 30 χρόνια στο ατμοσφαιρικό παλιό σπίτι στο Παλαιό Φάληρο. Ψηλά δέντρα τριγύρω, μπουκαμβίλιες, πράσινο και, στην άλλη άκρη του κήπου, το επίσης ολοκαίνουργιο, καλαίσθητο aperitivo e vino «Villa Grigio 46» σε άμεσο link αλλά και σε καθεστώς αυτονομίας με το εστιατόριο! Πίσω στο «Da Bruno», τώρα, οι τζαμαρίες ανοίγουν τελείως, έτσι ώστε να απολαμβάνεις το φαγητό του σαν να βρίσκεσαι στη μέση της ανθισμένης αυλής, τα τραπέζια στολίζονται με κομψές συνθέσεις από λουλούδια και κηροπήγια, δημιουργώντας ατμόσφαιρα chic ρομαντισμού και το μενού βάζει τα καλοκαιρινά του, δίνοντας έμφαση στα θαλασσινά.
Πάρτε μια γεύση από τα δυνατά καινούργια πιάτα: ολόκληρο κεφάλι μαύρου πεκορίνο μέσα στο οποίο σερβίρονται παπαρδέλες με καραβίδες και γαρίδες που παίρνουν γεύση από το τυρί καθώς λιώνει, κριθαρότο με αστακό, ντοματίνια και σαφράν και ψητά λαχανικά με ελαιόλαδο, βαλσαμικό, παλαιωμένη παρμεζάνα και αποξηραμένα άνθη λουλουδιών. Για το τέλος, κρέμα μασκαρπόνε με φρούτα του δάσους και ένα φευγάτο σεμιφρέντο γεμιστό με σάλτσα λεμονιού και περιχυμένο με σιρόπι και κομματάκια από φρέσκο πορτοκάλι.
Αγίου Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο, 2109818959, www.dabruno.gr