«The shy horse Nοrth»: opening στον κήπο

Εκκίνηση για το «ντροπαλό άλογο» της Κηφισιάς με τον Στέφανο Κολιμάδη στην κουζίνα.

«The shy horse Nοrth»: opening στον κήπο

Εκκίνηση για το «ντροπαλό άλογο» της Κηφισιάς με τον Στέφανο Κολιμάδη στην κουζίνα.

«The shy horse Nοrth»: opening στον κήπο - εικόνα 1

Έχει ήδη ξεκινήσει χαλαρά, το επίσημο opening όμως θα είναι τις επόμενες ημέρες. Το βόρειο αδερφάκι τού «The Shy Horse» του Κολωνακίου, έχοντας στην κουζίνα του τον ταλαντούχο Στέφανο Κολιμάδη, θα το βρείτε στον αναδιαμορφωμένο, με αίσθηση πολυτελούς εξοχής, κήπο του νεοκλασικού που στέγαζε επί χρόνια το εστιατόριο «Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης». Σε μοντέρνο διεθνή καμβά η κουζίνα, στο μεσημεριανό μενού συνδυάζει ανάλαφρες προτάσεις και αποχρώσεις comfort food. Το νυχτερινό της προφίλ είναι πιο γαστρονομικό, με το a la carte να συμπληρώνει ένα menu degustation που ξεκινάει αβανταδόρικα με ένα στρείδι με παγωτό… πλαγκτόν(!) και ζελέ από το νερό του plus ζελέ περγαμόντο και ένα καρπάτσιο από ελαφρώς καπνιστά βασιλικά χτένια με αχινό, για το οποίο θα σας πούμε περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε. (Λεωφόρος Κηφισίας 317, Κηφισιά, 2108076989)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/11/2025

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.