Μεζεδοπωλείο-παντοπωλείο ή «Bar Παστουρμά»

Φουλαριστή με αλλαντικά και αλλαντικά βιτρίνα και παρέλαση από μεζέδες για μακρόσυρτες τσιπουροκρεπάλες.

Μεζεδοπωλείο-παντοπωλείο ή «Bar Παστουρμά»

Φουλαριστή με αλλαντικά και αλλαντικά βιτρίνα και παρέλαση από μεζέδες για μακρόσυρτες τσιπουροκρεπάλες.

Μεζεδοπωλείο-παντοπωλείο ή «Bar Παστουρμά» - εικόνα 1

Καινούργιο το μαγαζί και πολύ εντυπωσιακό, με ολόφωτη πρόσοψη που δίνει ζωή στην Μπιφτεκούπολη. Μεζεδοπωλείο-παντοπωλείο είναι το προφίλ του, αφού στη μέση της σάλας κυριαρχεί μια μεγάλη βιτρίνα φορτωμένη με όλη τη σειρά αλλαντικών του γνωστού δραμινού αλλαντοποιείου Sarry (Σαρήμπογιας) –παστουρμάδες, μορταδέλες, σουτζούκια, λουκάνικα– αλλά και ψαγμένα ελληνικά τυριά απ’ όπου διαλέγεις τι θέλεις και σου το σερβίρουν επιτόπου, ή το αγοράζεις και το παίρνεις στο σπίτι. Λευκά τραπέζια και καρέκλες με πολύχρωμη κουρελού στο κάθισμα, στους τοίχους πλεξίδες με σκόρδα και καυτερές πιπεριές, ωραία ελληνική μουσική που πηγαίνει από τα ρεμπέτικα στα παλιά λαϊκά και το έντεχνο τραγούδι.

Μεζεδοπωλείο-παντοπωλείο ή «Bar Παστουρμά» - εικόνα 2

Στο μενού υπάρχουν από σαγανάκια μέχρι φιλέτο κοτόπουλο, πολλές αλοιφές, πολλές σύνθετες σαλάτες που είναι ένα πλήρες γεύμα, κρεατικά της ώρας – μπιφτέκια, λουκάνικα, ένα σωστά ψημένο φιλέτο κοτόπουλου κ.λπ. Δυνατά πιάτα για μακρόσυρτες τσιπουροκραιπάλες, το σαγανάκι με παστουρμά και η τηγανιά με αβγά μάτια και καυτερό λουκάνικο Αδάνων. Το σνίτσελ προβατίνας είναι ένα απροσδόκητο γαστρονομικό εύρημα για φαγάδικο της Γλυφάδας. Όλα τα πιάτα ετοιμάζονται με την παραγγελία, οπότε εδώ οι βιασύνες δεν έχουν θέση. Σημαντικό πλεονέκτημα, οι καλές τιμές και η διάθεση της κουζίνας να σου ψήσει το κρέας σου όπως και όσο το θέλεις.

Κωνσταντινουπόλεως 7, Γλυφάδα, 2155555575.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Από τα μεσημέρια των 80s στα βράδια του σήμερα: Το 'Παραδοσιακό Καφενείο' επιστρέφει στο Κολωνάκι

Σαράντα παρά δύο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το "Καφενείο" επανέρχεται ανανεωμένο, γράφοντας μια καινούρια σελίδα στην πορεία του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/09/2025

Στο 'Ami' θα ξαναμάθεις ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει ένα νέο μενού με ιταλιάνικη φινέτσα και εποχικότητα.

Πώς θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας σε ειδικά μενού με εξαιρετικές τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.