Πέμπτες με colonial αύρα στο «Alexander’s»

Με κοκτέιλ που θα σας ταξιδέψουν στα αποικιακά σαλόνια της βρετανικής αυτοκρατορίας, εκλεκτά πούρα, jazz και latin.

Πέμπτες με colonial αύρα στο «Alexander’s»

Colonial Nights οι Πέμπτες 9, 17 και 23/6 και στο «Alexander’s Cigar Lounge» της «Μεγάλης Βρεταννίας» θα σερβίρονται κοκτέιλ που θα σας ταξιδέψουν νοερά στα αποικιακά σαλόνια της βρετανικής αυτοκρατορίας του 16ου-18ου αιώνα, όπως το Opium Punch με Pimm’s No 1, αρωματισμένο με τσάι Darjeeling, smoked China και Assam και ginger beer ή ένα East India Cocktail με brandy, σιρόπι ανανά, Angostura bitters, Orange Curacao και λικέρ Maraschino, ενώ δεν θα λείπει και το βασικό για το εμπόριο της εποχής και αγαπημένο του βασιλικού ναυτικού ρούμι. Μαζί τους οι aficionados των πούρων θα έχουν την ευκαιρία απολαύσουν, υπό τους ήχους jazz και latin, limited edition πούρα διαλέγοντας ανάμεσα σε Cohiba Robustos Supremos, Ramon «Club Allones», Partagas Selection Privada, Upman Magnum 48, Belicosos petit Bolivar και Behive 54.

Πλατεία Συντάγματος, 2103330787

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.